سلسه جلسات ماهانه تفسیر قرآن کریم
دختران حاج قاسم
صلی الله علیک یا ابا عبدالله علیه السلام
یادواره شهدای خانطومان
شهادت شهید آوینی
روز بزرگداشت شهدا
معرفی کتاب
معرفی و بیان خلاصه ای از کتاب از چیزی نمی ترسیدم به مناسبت سومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
سالروز شهادت سردار سلیمانی
سالروز شهادت سردار سلیمانی
اجتماع بانوان فاطمی با حضور کادر و اساتید
حضور مدیر خانم زهرا بحرکاظمی در جلسه فرمانداری جهت برنامه ریزی دهه دوم فاطمیه
تبین شخصیت حضرت معصومه سلام الله علیها_با حضور استاد ارجمند سرکارخانم دباغ
بیان خاطرات شهید اسماعیل خانزاده توسط یکی از طلاب پایه دوم
برگزاری مراسم شهادت حضرت رقیه (س)
به گزارش پایگاه خبری- اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران از مازندران، «خانم زهرا بحر کاظمی» مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت در جمع طلاب بیان کرد: عبادت زمینه ترقی و مایه رشد و کمال انسان است و مصالحی برای ساخته شدن یک آخرت آباد. عبادت در اسلام گاهی در رابطه با شخص خود انسان است و گاهی عبادت، عبادت مالی می باشد و بر انسان واجب است که در عبادت مالی دل خود را برای پروردگار عالم خالص کند و برای پرداخت واجب الهی قصد قربت داشته باشد.
وی افزود: مرتبه معمولی تقوا، خودداری از همه گناهان است. گناهان مربوط به اعضای رئیسه بدن؛ گناهان مربوط به چشم، گوش، زبان، شکم، معاصی مربوط به شهوت، دست و قدم، که در قرآن مطرح شده و برای گناه جریمه مقرر شده است.
خانم بحر کاظمی با توجه به آیه « أن اعبُدُوا اللهَ و اتَّقُوهُ وَ أطِیعُون » تصریح کرد: اطاعت از رهبری صحیح است و شناخت رهبری صحیح هم کار مشکلی نیست؛ انبیا، ائمه،عالم ربانی و فقیه واجد شرایط. نفر چهارم هم مردم هستند، بعد از انبیا و ائمه و فقیه واجد شرایط، همه باید شاگردی کنند، معلمی نکنند.
وی در ادامه با بیان اینکه همه روزها عاشورا و همه سرزمین ها کربلاست گفت: امروزه نیز صحنه کربلا برپاست، امام زمان(عج) تنهاست و نیاز به یاریمان دارد که در حقیقت اطاعت از رهبری همان اطاعت از امام زمان(عج) می باشد.
ایشان خاطر نشان کردند: اگر انسان در عبادت، تقوا و در اطاعت از مقام عرشی رهبری کم گذاشته، تا از دنیا نرفته می تواند توبه کند و خلاها را با توبه کردن جبران کند.
رحلت جانگداز حضرت محمد و شهادت امام حسن مجتبی تسلیت باد.
نامه امام رضا(ع) به فرزندش امام جواد
نامه ای کریمانه
بزنطی می گوید: نامه ای از حضرت امام رضا(ع) به فرزندش ابوجعفر حضرت امام جواد(ع) به این مضمون خواندم: ای اباجعفر! به من خبر رسیده که تو را از درب کوچک بیرون می برند، این از بخل آنان است که مبادا از تو خیری به کسی برسد، به حقی که بر تو دارم از تو می خواهم که رفت و آمدنت جز از درب بزرگ نباشد.
هنگامیکه سوار مرکب شدی، باید درهم و دینار با تو باشد، و کسی نباشد که از تو درخواست کند مگر اینکه به او عطا کنی و اگر عموهایت از تو خواستند به آنان نیکی کنی، کمتر از پنجاه دینار مده و اگر خواستی، بیشتر عطا کن و اگر عمه هاین از تو درخواست خیر کردند کمتر از بیست و پنج دینار نباشد و اگر خواستی، به آنان بیشتر ببخش، من می خواهم خدا تو را رفعت و منزلت دهد، بنابراین انفاق کن و از تنگدستی از صاحب عرش مترس!
عیون أخبار الرضا:8/2، باب30، حدیث20.
علت پستی و فرومایگی انسان ازدیدگاه امام حسن مجتبی(ع)
شخصی از امام حسن (ع)پرسید: ” پستی و فرومایگی چیست؟ آن حضرت در پاسخ فرمود: « النَّظَرُ فِی الیَسِیرِ وَ مَنعُ الحَقِیرِ؛ خرده بینی و مضایقه در چیزهای بی ارزش.»
تحف العقول؛ ابن شعبه الحرانی،ص225.