رنگ آمیزی غدیر و مسابقه داستان نویسی غدیر در طرح جهادی حوزوی
برپایی ایستگاه نقاشی،داستانگویی همراه با اهدای جوایز
برپایی ایستگاه صلواتی و پخش شیرینی با همکاری حوزه علمیه برادران
جشن غدیر
برگزاری جشن غدیر ( سخنرانی ،مولودی خوانی،مسابقه نقاشی ، مسابقه خطبه غدیر و همراه با اهدا جوایز به برندگان …
بازدید فرماندار از غرفه غدیر
برپاپی غرفه به مناسبت عید غدیر
هدایا مسابقه ویژه غدیر
دیدار با ایت الله لایئنی حفظه الله
نسشت با بانوان جوان با موضوع جمعیت
برگزاری نشست با مادران و بانوان جوان با موضوع جوانی و جمعیت با همکاری اداره شبکه بهداشت شهرستان در روستای پیشنبور به مناسبت دهه امامت و ولایت
خوانش خطبه غدیر
نشست علمی ویژه غدیر
جشن بزرگ غدیر
در جمع مسؤولان و عموم شهرستان کلاردشت کارشناس فرهنگی حجت الاسلام و المسلمین توکلی ضمن عرض تبریک به مناسبت عید سعید غدیر بیان کرد: خطبه ای که پیامبر اسلام (ص) در سال دهم هجری در بازگشت از آخرین حج (حجة الوداع) در منطقه ی (غدیر خم) ایراد کرد آن خطبه، خلافت امیرالمؤمنین (ع)را با آشکارترین صورت در حضور بیش از صد هزار نفر از مسلمانان اعلام نمود. رسول خدا(ص) وقتی در 18 ذی الحجه در بازگشت از مکه به سوی مدینه به جحفه رسید- که محل جداشدن کاروان های شام ، عراق و مصر از یکدیگر بود- در منطقه ی غدیر خم فرود آمد. در آن هوای گرم نیم روز دستور داد تا رفتگان برگردند و ماندگان برسند. در آن جمع انبوه به سخنرانی پرداخت و خطبه ای طولانی ایراد کرد و خبر از نزدیک شدن رحلتش داد، فشرده ای از معارف دین را بیان کرد، معارف بلندی از توحید و قرآن و رسالت خویش را بازگو نمود، از تأکیدی که خداوند بر اعلام خلافت علی (ع) داشت پس سخن گفت و ضمن اعتراف گرفتن از آنان که آن حضرت از خودشان اولی و شایسته تر به تصدی امورشان است و مولای همه محسوب می گردد، ضمن بر شمردن فضایل امیر المؤمنین و سوابق ایمان و هجرت و جهاد و این که امامتش از سوی خداست و علی (ع) افضل از همگان است، با عبارات گوناگون امامت و ولایت آن حضرت را به همه ابلاغ فرمود و دست علی(ع) را بالا برد و جمله ی معروف “من کنت مولاه فعلی مولاه"، اللهم وال من والاه و عاد من عاد وانصر من نصره واخذل من خذله …” را بیان کرد و علی (ع) را برادر ، وصی، وارث علم ، خلیفه بر امت، مفسر کتاب خدا، پیشوای هدایتگر و ناصر دین خدا شمرد و تاج امامت را بر سر آن حضرت نهاد و اورا به افتخار ولایت بر مسلمانان پس از پیامبر خدا مفتخر ساخت.
برگزاری مراسم عید غدیر
پیامبر اکرم(ص) فرمودند: هر كس از ولايت ائمه (عليهم السلام) سر باز زند اعمال نيكش سقوط مىكند و در جهنم خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت مراسمی به مناسبت حلول عید ولایت و امامت را که به شکرانه ی تکمیل دین و تتمیم نعمت همگان عرشیان و فرشیان است در مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت برگزار گردید.
در این مراسم سنایی ضمن تبریک عید امامت و ولایت ، واقعه غدیر را این چنین بیان کرد: در سال دهم هجرت، به دستور الهى، آخرين سفر پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله) به مكه براى تعليم حج و اعلام ولايت ائمه (عليهم السلام) آغاز شد. در اين سفر بيش از يكصد و بيست هزار نفر آن حضرت را همراهى كردند كه در شرايط آن زمان سابقه نداشت. بلافاصله پس از پايان مراسم حج، اعلام شد همه حجاج از مكه خارج شوند و براى برنامه اى مهم در غدير خم - كه كمى قبل از محل جدا شدن كاروانها بود ـ حضور يابند. سه روز پس از پايان مراسم حج، سيل جمعيت به سوى غدير حركت كردند.
وی افزود: پيامبر (صلى الله عليه و آله) در اولين بخش سخن به حمد و ثناى الهى پرداختند و صفات قدرت و رحمت خداوند را ذكر فرمودند، و به بندگى خود در مقابل ذات الهى شهادت دادند. در بخش دوم، حضرت سخن را متوجه مطلب اصلى نمودند و تصريح كردند كه بايد فرمان مهمى درباره على بن ابى طالب عليه السلام ابلاغ كنم، و اگر اين پيام را نرسانم رسالت الهى را نرسانده ام و ترس از عذاب او دارم. در سومين بخش، حضرت امامت دوازده امام (عليهم السلام) را تا آخرين روز دنيا اعلام نمودند تا همه طمعها يكباره قطع شود. از نكات مهم در سخنرانى حضرت، اشاره به عموميت ولايت آنان بر همه انسانها در طول زمانها و در همه مكانها و نفوذ كلماتشان در جميع امور بود، و نيابت تام ائمه (عليهمالسلام) را از خدا و رسول در حلال و حرام و جميع اختيارات اعلام فرمودند.
وی خاطر نشان کرد: براى آن كه هرگونه ابهامى از بين برود و دست منافقين از هر جهت بسته باشد، در بخش چهارم خطبه، پيامبر (صلى الله عليه و آله) با دستهاى مبارك بازوان اميرالمؤمنين (عليه السلام) را گرفتند و آن حضرت را از جا بلند كردند تا حدى كه پاهاى آن حضرت محاذى زانوان پيامبر قرار گرفت. در اين حال فرمودند: «من كنت مولاه فهذا على مولاه، اللهم وال من والاه و عاد من عاداه وانصر من نصره واخذل من خذله»؛ “هر كس من نسبت به او از خودش صاحب اختيارتر بوده ام اين على هم نسبت به او صاحب اختيارتر است. خدايا دوست بدار هر كس على را دوست بدارد، و دشمن بدار هر كس او را دشمن بدارد، و يارى كن هر كس او را يارى كند، و خوار كن هر كس او را خوار كند.”
سپس كمال دين و تمام نعمت را با ولايت ائمه (عليهم السلام) اعلام فرمودند و بعد از آن خدا و ملائكه و مردم را بر ابلاغ اين رسالت شاهد گرفتند.
وی در ادامه افزود: در بخش پنجم حضرت صريحا فرمودند: «هر كس از ولايت ائمه (عليهم السلام) سر باز زند اعمال نيكش سقوط مىكند و در جهنم خواهد بود.» بعد از آن شمه اى از فضائل اميرالمؤمنين (عليه السلام) را متذكر شدند. مرحله ششم از سخنان پيامبر (صلى الله عليه و آله) جنبه غضب الهى را نمودار كرد. حضرت با تلاوت آيات عذاب و لعن از قرآن فرمودند: ” منظور از اين آيات عده اى از اصحاب من هستند كه مأمور به چشمپوشى از آنان هستم، ولى بدانند كه خداوند ما را بر معاندين و مخالفين و خائنين و مقصرين حجت قرار داده است، و چشمپوشى از آنان در دنيا مانع از عذاب آخرت نيست” . در بخش هفتم، حضرت تكيه سخن را بر اثرات ولايت و محبت اهل بيت (عليهم السلام) قرار دادند و فرمودند: “اصحاب صراط مستقيم در سوره حمد شيعيان اهل بيت (عليهم السلام) هستند.” در بخش هشتم مطالبى اساسى درباره حضرت بقية الله الاعظم حجة بن الحسن المهدى (ارواحنا فداه فرمودند و به اوصاف و شئون خاص حضرتش اشاره كردند و آينده اى پر از عدل و داد به دست امام زمان عجل الله فرجه را به جهانيان مژده دادند. در بخش نهم فرمودند: پس از اتمام خطابه شما را به بيعت با خودم و سپس بيعت با على بن ابى طالب (عليه السلام) دعوت مىكنم. پشتوانه اين بيعت آن است كه من با خداوند بيعت كرده ام، و على هم با من بيعت نموده است. پس از اين بيعتى كه از شما مىگيرم از طرف خداوند و بيعت با حقتعالى است.
در دهمين بخش، حضرت درباره احكام الهى سخن گفتند كه مقصود بيان چند پايه مهم عقيدتى بود: از جمله اين كه چون بيان همه حلالها و حرامها توسط من امكان ندارد با بيعتى كه از شما درباره ائمه (عليهم السلام) مىگيرم به نوعى حلال و حرام را تا روز قيامت بيان كرده ام. ديگر اين كه بالاترين امر به معروف و نهى از منكر، تبليغ پيام غدير درباره امامان (عليهم السلام) و امر به اطاعت از ايشان و نهى از مخالفتشان است. در آخرين مرحله خطابه، بيعت لسانى انجام شد. حضرت با توجه به آن جمعيت انبوه و شرائط غير عادى زمان و مكان و عدم امكان بيعت با دست براى همه مردم، فرمودند: “خداوند دستور داده تا قبل از بيعت با دست، از زبانهاى شما اقرار بگيرم.” سپس مطلبى را كه مىبايست همه مردم به آن اقرار مىكردند تعيين كردند كه خلاصه آن اطاعت از دوازده امام (عليهم السلام) و عهد و پيمان بر عدم تغيير و تبديل و بر رساندن پيام غدير به نسلهاى آينده و غائبان از غدير بود. در ضمن بيعت با دست هم حساب مىشد زيرا حضرت فرمودند: “بگوييد با جان و زبان و دستمان بيعت مىكنيم."
در پایان مراسم هم مولودی به همین مناسبت برگزار گردید.
عید غدیر خم مبارک باد..........
غدیر یعنی کسانی که عقب مانده اند برسند
و کسانی که جلو رفته اند برگردند، تا با ولایت حرکت کنند.
عید غدیر خم مبارک باد.