برگزاری مراسم شهادت امام حسن عسکری(ع) در حوزه علمیه الزهرا(س) کلاردشت
قرآن را زیاد تلاوت کنید ، قرآن کلام الله است واین کلام الهی اثرش این است که انسان راحفظ می کند.
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت مراسمی در مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت برگزار گردید.
در این مراسم خانم مقصودی بیان کرد: در روایت مفصلی امام حسن عسکری خطاب به شیعیانشان فرمودند: ” اکثرو ذکرالله و ذکر الموت ” زیاد ذکر خدا بگویید ، زیاد به یاد خدا باشید و بسیار به یاد مرگ باشید باید توجه داشت که هم یاد خدا وهم یاد مرگ برای انسان نقش سازندگی دارد انسان آن گاه که نعوذ بالله دستخوش غفلت ومرتکب خطایا می شود جهتش این است که خدارا فراموش کرده است ومردن را اینطور نیست اگرانسان به یاد موت باشد هیچ وقت اینطور متهورانه گناه نمی کند لذا امام عسکری (ع) دراین روایت خطاب به شیعیانش فرمودند زیاد به یاد خدا باشید وزیادبه یاد مرگ باشید چراکه هردوی اینها هم انسان را ازگناه بازمی داردو هم ازآن طرف انسان رابه سوی اطاعت خدامی کشاند .
مقصودی تصریح کرد: وتلاوة القران ، قرآن را هم زیاد تلاوت کنید ، قرآن کلام الله است واین کلام الهی اثرش این است که انسان راحفظ می کند بعدحضرت می فرماید : و زیاد برپیغمبر(ص) صلوات بفرستید که برای هر صلوات ده حسنه برای انسان نگاشته می شود این برای انسان یک جنبه ذخیره هایی است آنهایی که دنبال این هستندکه حسنات راذخیره کنند ازبهترین ذکرها برای این کارصلوات است ما اذکارزیادی داریم ولی دربین اذکار ذکرصلوات غیرمساله ذخیره حسنه بودنش که دراین روایت هم اشاره شد ، خودش کاربردداردوگرهگشااست، مادربین اذکار، دو ذکر داریم که اینها سرآمد اذکار هستند و آن دو عبارت از صلوات و استغفار است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود در مورد نحوه به شهادت رسیدن امام حسن عسکری (ع) ابراز كرد: ومعتمد در ربیع الاول سال 260 هجری قمری به وسیله یکی از نزدیکانش امام حسن عسکری (ع) را با زهر مسموم نمود. امام در اثر آن ، چند روز در بستر بیماری قرار گرفتند و در این ایام معتمد پیوسته پزشکان را به بالین امام می فرستاد تا مردم گمان کنند که حضرت از بیماری طبیعی رنج می برد. از طرفی ضمن مداوای حضرت و کسب وجهه عمومی ، اوضاع و شرایط را زیر نظر بگیرند و رفت و آمدها را به کنترل در بیاورند و اگر صحنه مشکوکی در رابطه با جانشینی و امامت پس از امام حسن (ع) دیدند آن را گزارش کنند. امام پس از مدت کوتاهی بیماری شدید، در روز جمعه هشتم ماه ربیع الاول سال 260 هجری هنگام نماز صبح به شهادت می رسد. ایشان در بیست و هشت سالگی از دنیا رفتند و دوره امامتشان فقط شش سال یا در حبس بودند یا اگر هم آزاد بودند یا اگر هم آزاد بودند ممنوع المعاشر و ممنوع الملاقات بودند. از نظر معاشرت آزادی نداشتند.
وي با تأكيد بر رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب در مورد یاری امام زمان (عج)، تصريح كرد: مقام معظم رهبری در باره انتظار فرج و شرایط منتظران می فرماید : منتظران صاحب الزمان ، به منور شدن چشم انداز زندگی بشر و پایان دوران ظلم و تجاوز ایمان دارند و جنایات ستم و تزویر سردمداران استکبار جهانی ، نمی تواند چشمه امید را در دل های آنان خاموش کند منتظرانحجت تردیدی ندارند که روزگار ظلم و طغیان و تجاوز سرانجام به پایان خواهد رسید و قدرت قاهره حق ، همه قله های فساد و تعدی را از بین خواهد برد.ما اعتقاد داریم که با ظهور مهدی موعود(ع) ، اندیشه و عقول بشری از همیشه خلاق تر خواهد بود و صلح و لمنیت کامل در مقیاس جهانی آن به وجود خواهد آمد و ما برای چنین دورانی باید تلاش کنیم تا جهان روز به روز به این عصر آرمانی نزدیک تر شود.