برگزاری نشست علمی - پژوهشی با موضوع نقش فرهنگ عاشورا در جلوگیری از تهاجم فرهنگی
بسم الله الرحمن الرحیم
تمسک جستن به برنامهها و مجالس امام حسین(ع) و عاشورای حسینی انسان را از بسیاری آسیبها مصون نگه میدارد.
به گزارش خبرنگارمدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت نشست علمی – پژوهشی با موضوع« نقش فرهنگ عاشورا در جلوگیری از تهاجم فرهنگی در عصر انتظار » با حضور اساتید و طلاب و امام جمعه شهرستان کلاردشت در مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت برگزار گردید.
امام جمعه شهرستان کلاردشت بعد از تسلیت به منسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) فرهنگ عاشورا را این چنین بیان کرد: ترویج معروفها و مبارزه با منکرات، شناخت راه و فرهنگ عاشورای حسینی است که این فرهنگ نقش مهمی در مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن دارد.
ایشان اظهار داشت: مجالس و محافل عزاداری ماه محرم نقش مهمی در تقویت معرفتافزایی و بصیرتافزایی دارد که تعظیم این ماه عظمت انسان را به مسیر الهی سوق میدهد.تمسک جستن به برنامهها و مجالس امام حسین(ع) و عاشورای حسینی انسان را از بسیاری آسیبها مصون نگه میدارد. دل بستن به مجالس و محافل حسینی ضریب آسیبپذیری انسان در مقابل با مشکلات راکاهش میدهد و در برابر انواع بلایا ایمنتر میسازد.
امام جمعه کلاردشت با بیان اینکه عاشورای حسینی با اسلام گره و پیوند ناگسستنی دارد افزود: اسلام شناسی بدون عاشورای حسینی محال است و عاشورا از شعائر مهم اسلامی و دینی است، تهاجم فرهنگی به خانوادهها و دیانت انسانها آسیب وارد میکند و هدف جنگ نرم دشمن صدمه زدن به کانون گرم خانواده و دین و دیانت جوانان است که در این راستا نیاز است فرزندان خانوادهها حسینی تربیت شوند.
وی در ادامه با اشاره به نقش فرهنگ عاشورای حسینی در مقابله با تهاجم فرهنگی تصریح کرد: ترویج معروفها و مبارزه با منکرات شناخت راه و فرهنگ عاشورای حسینی است که این فرهنگ نقش مهمی در مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن دارد.
امام جمعه با بیان اینکه کربلا وعاشورا نمایشگاه بدیها وخوبیها ست گفت: حادثه عاشورا نمایشگاه رذایل و بدیها در اردوگاه یزیدیان و فضائل و خوبیها و شایستگی در اردوگاه حسینیان است که باید از این نمایشگاه و اردوگاهها درس آموخت حادثه عاشورا با هدف احیا امر به معروف و نهی از منکر به وقوع پیوست که استکبارستیزی امام حسین(ع) نمونه بارزنهی ازمنکراست: فرهنگ مردانگی، شجاعت، مروت، بندگی و اخلاص در فرهنگ عاشورا نهفته است که باید در جامعه به این فرهنگ توجه جدی شود، در شرائط کنونی که امنیت اعتقادی و اخلاقی جامعه مورد هدف قرار گرفته و دشمن با جنگ نرم امنیت اجتماعی جامعه را بر هم زده لازم است با تقویت بنیه دینی و عاشورایی در مقابل این جنگ ایستادگی شود.