جایگاه خانواده موفق در نگاه دینی و سبک زندگی اسلامی
همایش تحکیم خانواده با سبک زندگی اسلامی با همکاری مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در سالن شهید رجائی اداره آموزش و پرورش برگزار گردید.
در این همایش خانم بحر کاظمی مدیریت مدرسه علمیه الزهراء(س) ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام الله فجر گفت: دهه فجر فرصت بازنگری در ارزش ها و آرمانهاست و اینکه چه بودیم و چه کردیم و چه می خواستیم اکنون کجاییم و چه می کنیم.
وی نقش مؤثر زنان در پیروزی انقلاب اسلامی را یادآور شد و خاطر نشان کرد: زنان نه تنها دربرخی موارد در صحنه مبارزه حضور جدی و فعال داشته و خود در خط مقدم مبارزه حاضر می شدندبلکه مشوق اصلی مردان و همسران خویش برای شرکت در این مبارزه به حساب می آمدند، نقش مؤثردیگر آنان تربیت فرزندان صالح برای ادامه راه و آینده نهضت اسلامی بود که از اهمیت ویژه ای برخوردار ست.
بحر کاظمی در ادامه با بیان اینکه یک خانواده موفق در نگاه دینی و سبک زندگی اسلامی چه جایگاهی دارد اضافه کرد: خداوند در سوره روم آیه 21 سه شاخصه خانواده موفق را بیان کرده است که آن آرامش، مودت، رحمت است،با توجه به این آیه در یک خانواده موفق قرآنی پدر و مادر هسته مرکزی و کانون خانواده هستند که در رأس هرم قرار دارند و فرزندان در گرد این کانون هستند البته باید خاطر نشان کرد که خانواده در قرآن نه مرد سالار است، نه زن سالار، و نه فرزند سالار بلکه جایگاه مودت و رحمت و آرامش و تفاهم سالاری است.
مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) بیان کرد: 5 عامل اساسی برای نهادینه کردن مفاهیم دینی در تربیت نسلهای شایسته شامل: 1- لقمه حلال2- نورانی بودن روزی و این نقش ممتاز مادران را می طلبد.3- فرزندان براساس آنچه می بینند تربیت می شوند.4- کودکان براساس آنچه که می شنوند تربیت می شوند.5- بچه ها بر اساس آنچه که می گویند تربیت می شوندمی باشد.
وی ادامه داد: دارابودن اخلاق خوش یکی از اصول بسیار مهم و سرنوشت ساز در حیات انسان هاست، حفظ حرمت و شخصیت دیگران، در گرو احترامی است که در برخوردها از انسان ظاهر می گردد، رعایت این مسئله از سوی کسانی که باهم انس و الفتی دارند باعث استحکام دوستی و گرمی روابط خواهد شد.
بحر کاظمی در پایان خاطر نشان کرد:متأسفانه امروزه وقتی به نمونه های بیرونی خانواده نگاه می کنیم ، می بینیم مردان نقش عابر بانک را بازی می کنند و باید پولی کسب کنند و آن را هزینه مایحتاج خانواده نمایند یا زن در خانه نقش یک نیروی خدماتی را ایفا می کند اینها جزئی از زندگی است نه تمام زندگی، آن جیزی که امروز نیاز داریم این است که نقش مردان فراتر از کسب درآمد است و نقش زنان هم فراتر از خانه داری یا کار در بیرون است.