جلسه مسؤول حوزه علمیه الزهرا(س) کلاردشت با کادر حوزه
در زندگی خانوادگی نیز یک ارتباط موفق، متضمن درک و همدلی نسبت به اعضای خانواده و توانایی گفتگو در جهت حل اختلافات و ارائه راه حل های سازنده است.
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت نشست اخلاقی مسؤول حوزه با کادر در مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت برگزار گردید.
مسؤول مدرسه ، حجت الاسلام دیباجی بیان کرد: هر یک از ما بدون دانش خاص، قادریم اشخاصی را که به لحاظ ارتباطی موفق ترند، شناسایی کنیم. این افراد کسانی اند که دیگران مشتاق برقراری ارتباط با آنها هستند، و از همنشینی با آنها لذت می برند.چنین اشخاصی به راحتی و با گشودگی با دیگران رابطه برقرار می کنند، به طور اثربخشی صحبت می کنند، احساسات منفی خود در مورد دیگران را در بافتی محترمانه ابراز می نمایند، و تماس خود با دیگران را با برجای گذاشتن یک احساس مثبت در آنها پایان می بخشند، این افراد در بیان دیدگاه های خود توانا هستند و هنگام مخالفت با نظرات دیگران، حالت تهاجم و حمله ندارند.
یک ارتباط اثربخش، گاهی در قالب توانایی متقاعد کردن دیگران در مورد مسئله ای، متجلی می شود. در زندگی خانوادگی نیز یک ارتباط موفق، متضمن درک و همدلی نسبت به اعضای خانواده و توانایی گفتگو در جهت حل اختلافات و ارائه راه حل های سازنده است.
وی خاطرنشان کرد: در مقابل، اشخاصی نیز هستند که دیگران از ارتباط با آنها ابراز نارضایتی می کنند. چنین اشخاصی ممکن است با توجه به تمایل و علاقه ای که به ارتباط با دیگران دارند به سبب ناتوانی در شناخت و بیان روشن افکار و احساسات خود، و همچنین ناتوانی در شناخت افکار و احساسات دیگران، روابط خود را مخدوش سازند.
از رذایل اخلاقی که می تواند مانع ارتباط سالم بین انسان ها شود : تکبر و غرور، عدم صبر، سوء ظن ، نفاق و دورویی ، دروغ ، سخن چینی ، بد قولی ، کینه جویی و … می باشدکه ما باید سعی کنیم که از چنین آفاتی دوری کنیم تا بتوانیم ارتباط خوب و سالمی را با طلبه ها برقرار کنیم تا محیطی با آرامش بیشتر و بهتری داشته باشیم..