روضه های خانگی
مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت:
روضه های خانگی یکی از بهترین راه های صله رحم
خانم زهرا بحرکاظمی مدیر مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) کلاردشت گفت: یکی از بهترین راه های صله رحم، گسترش جلسات روضه و زیارت و قرائت قرآن می باشد.
به گزارش خبرگزاری حوزه در مازندران،خانم زهرا بحرکاظمی مدیر مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) کلاردشت در طی گفتگوئی در رابطه با یرپایی روضه های خانگی در ماه محرم اظهار کرد:یکی از سنّت هایی که از قدیم در بین مردم رواج دارد و بسیار گره گشا می باشد، روضه های خانگی هفتگی یا ماهیانه است که در یک روز مشخص از ماه یا از هفته، واعظ یا ذاکری دعوت می شود و برای اهل منزل، منبر و روضه برگزار می گردد.
وی ادامه داد: این کار هم باعث برکت منزل و دفع بلایاست و هم در تربیت دینی فرزندان تاثیر بسزایی دارد. سنت دیگر این است که کسی از روضه خوانی خواهش می کند به نیابت از او در مجلس عمومی یا خصوصی روضه ای بخواند .معظم له همیشه سفارش به روضه های هفتگی و توسلاتی از این دست می نمودند و اثرات این گونه توسلات را برای مردم بازگو می کردند. برای ایشان تعداد مستمعین هرگز موضوعیت نداشت و هیچ گاه روضه ای برای ایشان تکراری نبود.
خانم بحرکاظمی گفت:در جامعه امر روضه خواني از دير باز به عنوان يك سمبل ديني حفظ شده و در زمانهاي مشخص و مكانهاي مشخص به عنوان يك امر اطلاع رسانی به حفظ دین کمک زیادی کرده است.
وی با اشاره به آثار برپایی روضه خانگی خاطر نشان کرد: به فرموده یکی از علمای بزرگ، روضه های خانگی باعث برکت خانه است. نگوییم در مسجد روضه میگیرم مسجد برای خودش برکت دارد، در خانه تان روضه بگیرید بگذارید،السلام علیک یا ابا عبد الله در خانه شما گفته شود و زیارت اهل بیت علیه السلام خوانده شود.
مدیر مدرسه علمیه خواهران کلاردشت تصریح کرد: یکی از بهترین راه های صله رحم، گسترش این جلسات روضه و زیارت و قرائت قرآن می باشد.
وی افزود:با توجه به اهمیت و فواید عمیق روضه ها خانگی و فراهم نبودن شرایط از جمله بهره مندی از واعظین و مادحین برای عمومی که تمایل به برپایی مجالس خانگی دارند، مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) کلاردشت پذیرایی این امر گردید، تا در دهه اول محرم عامل برکت در منازل و انتقال آثار و فواید روضه های خانگی به شکل ساده و مختصر شود.