زیارت قبر امام حسین(ع) برابری می کند باصد بار زیارت حج
حجت الإسلام مقیسه امام جمعه شهرستان کلاردشت درطی نشستی با عنوان فلسفه برگزاری اربعین خاطر نشان کرد: اربعین در روایات و احادیث ما به عنوان عدد کمال شناخته شده است، درقرآن سوره ای راجع به حضرت موسی داریم که بیان شده وعده ما با پیغمبرخداموسی (ع) سی شب است و ما ده شب به این سی شب اضافه کردیم یعنی عبادت و بندگی ایشان برای نزول تورات سی شب بوده و ده شب به آن اضافه شده است .
ایشان اظهار داشتند: کلمه اربعین دربرخی از سوره های قرآن کریم ذکر شده: سوره بقره (آیه 51)، سوره مائده (آیه 26)، سوره اعراف (آیه 142) و سوره احقاف (آیه 15) ، دو مورد از آنها در مورد میقات حضرت موسی و یک مورد در باره پدر و مادرو مورد دیگر هم درباره امام موسی (ع) است. عدد کمال چه جایی که سنشان به چهل سال برسد و چه میقات امام موسی که به چهل شب برسد، کاربرد دارد.
وی ابراز داشت: در محاورات و ادبیات عرب عدد چهل به عدد کمال یاد می شود به عنوان مثال در مورد پیامبرکه در سن چهل سالگی به پیامبری مبعوث شدند پس در سن سی و هشت سالگی به کمال واقعی نرسیدند درسن چهل سالگی به کمال رسیدند درمجموع از این مطالب استفاده می شود که عدد چهل عدد کمال و عدد باروری و عدد نتیجه است.
امام جمعه کلاردشت در پایان گفت:شهادت ابی عبدالله و یارانش و آن اختناقی که یزید به وجود آورده بود با فرارسیدن اربعین این فشارها از بین رفت و زمانیکه نمی گذاشتند کسی عزاداری کند و به کربلا برود بعد از اربعین همه این مشکلات حل شد.
پیامبر (ص) فرمود: یا جابرقبر فرزنم حسین (ع) را زیارت کن که زیارت قبر امام حسین برابری می کند با صد بار زیارت حج ، وقتی جابر به زیارت قبر مطهر امام حسین می رفت قدم ها راکوتاه و آهسته بر می داشت.