سخنرانی مسؤول حوزه علمیه الزهرا (س) در جمع دانش آموزان مدرسه راه زینب (س) جهت آغاز پذیرش حوزه
همانگونه که آب ، مایه حیات پدیده هاست و عامل شادابی آنها، اخلاص نیز، موجب حیات وارزش اعمال و پشتوانه ای برای بقاء و دوام آن است.
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت نشست بصیرتی مسؤول مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت با دانش آموزان دبیرستان الزهرا کلاردشت برگزار گردید.
در این نشست در جمع مسؤولین و دانش آموزان دبیرستان الزهرا (س) حجت الاسلام دیباجی در مورد اهمیت اخلاص در عمل بیان کرد: حیات وارزش انسان به علم است و ارزش علم و دانش به عمل وارزش و اهمیت عمل به اخلاص است همانگونه که آب ، مایه حیات پدیده هاست و عامل شادابی آنها، اخلاص نیز، موجب حیات وارزش اعمال و پشتوانه ای برای بقاء و دوام آن ،اهمیت عمل بیش از آن که به اندازه و مقدار آن مربوط باشد به چگونگی و کیفیت آن ارتباط دارد به همین جهت است که قرآن کریم اینگونه تعبیر می کند: “هوالذی خلق الموت و الحیاه لیبلوکم ایکم احسن عملا” وارزش اعمال را به درست و صحیح انجام دادن و با اخلاص و خلوص به پایان رساندن می داند و نمی گوید: “اکثر عملا"، درست همانند درختی که بار و میوه فراوان دارداما فاسد و آفت زده در برابر درختی است که بارش اندک، ولی میوه هایش سالم و به دوراز آفت است.
حاج آقا دیباجی در مورد زمینه اخلاص چنین گفت: برای رسیدن به هر کمال و مقامی دو نکته قابل دقت و فراهم کردن آن ضروری است : یکی ایجاد مقتضی و زمینه مناسب , و دیگری بر طرف نمودن موانع ,اخلاص که عالیترین مرحله کمال روح آدمی وارزش دهنده اعمال او می باشد نیز ازاین قانون مستثنی نیست و برای بدست آوردن آن باید زمینه و شرایط مناسبی را بوجود آورد.
یکی از زمینه های اصلی واساسی جهت دست یابی به اخلاص ، نبرد با خواهش های نفسانی است که بدون مغلوبیت و کنترل آنها، به این در گرانبها و ارزنده نمی توان دست یافت .