نشست علمی و اخلاقی اساتید
بسم الله الرحمن الرحیم
استاد حوزه علمیه باید خود آیینه ای شفاف از اوصاف گرانقدر اخلاق باشد.
نشست علمی و اخلاقی با حضورمؤسس واساتیددر مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت برگزارگردید .
در این نشست مؤسس مدرسه حجت الاسلام دیباجی بیان کرد: حوزه های شیعه آبشار پربرکت علم و معرفت است که علوم و معارف را از گنجینه های علم الهی یعنی قرآن و اهل بیت استخراج می کند و با اندیشه های زلال بیابان های تشنه سیراب می کند.اکنون که ماحوزویان ، میراث دار این ذخیره بر بها هستیم ، چه نیکوست که آن را شکوهمندتراز همیشه حفظ کنیم و با برنامه ریزی دقیق، نظام آن را بالنده تر کنیم. برای رسیدن به این هدف ، لازم است به گذشته پر بار حوزه نظر کنیم و عوامل رشد و ترقی آن را جستجو کنیم تا رمز پیشرفت و تکامل آینده را به دست آوریم.
مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت بحر کاظمی هم سخنانی را ایراد کرد: امام رضا (ع) می فرماید: علم را از کسی که نتوانسته آن را در زندگی خود استفاده کند فرا نگیرید. استاد باید خود آیینه ای شفاف از اوصاف گرانقدر اخلاق باشد. نمونه ای در تقوی و معنویت ، که هر گاه درس می گوید، گویا تفسیر درون می کند و گنجینه روحش را بر الفاظ روان می سازد. استاد حوزه بایدبیش از گفتار پند دهنده و آموزنده باشد. دیدن رفتار و حالاتش بیش از تدریس ، راهنما گردد.
وی افزود: این روحیه و شخصیت گوینده است که تاثیر اساسی را در جذب دل ها می گذارد. دل صادق و قلب نورانی ، که آراسته به طهارت درونی است، منشأ اثر می گردد.
درس هایی که در حوزه آموزش داده می شود ثمراتی دارد ، یکی نتایج درس، ظاهری است ، همان واحددرس های طلاب است و دیگری نتایج درس، پنهان است یعنی نتیجه ای که در اخلاق ، رفتارو پوشش طلبه ایجاد می شود.
وی خاطرنشان کرد : ما اساتید باید در وجود طلبه هایمان انگیزه را ایجاد کنیم ، استاد به عنوان یک الگو عمل می کند زمانیکه ما در این مکان مقدس علم و معنویت را به طلبه هایمان می آموزیم سعی کنیم مراقب گفتارو رفتار مان باشیم طلبه ها می توانند ذخیره دنیوی و اخروی را برای ما به ارمغان بیاورند .
خبرنگار مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت
معرفت مقدم