اشک یک عکس العمل فیزیکی نیست بلکه یک چراغ است در دل های ما.
به گزارش خبر نگار مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت کرسی آزاد اندیشی با موضوع جایگاه گریه در عزای امام حسین (ع) درروز چهارشنبه مورخ94/8/27برگزار گردید.
مدیریت مدرسه علمیه الزهرا (س)خانم زهرا بحرکاظمی بیان کردند : هدف از گذاشتن کرسی آزاد اندیشی استفاده از نظرات طلاب در این امر می باشد و اینکه طلاب با مطالعه دقیق و پس از تحقیق و پژوهش در مورد موضوع مطرح شده بتوانند تمام ابهاماتی که وجود دارد برطرف کنند .
در ادمه خاطر نشان کردند : با توجه به فرا رسیدن اربعین حسینی و شبهاتی که در مورد گریه برای امام حسین (ع) وجود داشت طلاب در زمینه جایگاه گریه در نهضت عاشورا را بررسی کرده و با ارائه دادن آن ، تمام سوالاتی که در این زمینه وجود داشت بر طرف گردید .
حجت الاسلام دیباجی مسؤول مدرسه علمیه الزهراء (س) گفتند :
انسانها از جهات مختلف با هم متفاوتند. زمانیکه انسان گریه می کند از شدت درد و از اعماق سینه گریه می کند، اما اکنون در این عصر می گویند که انسان باید طالب شادی باشد و گریه جز خمودی چیز دیگری به همراه ندارد ولی وقتی نوحه امام حسین خوانده شود قضیه فرق می کند.
گریه یعنی واسطه و رابطه ، یعنی توسل به امام حسین ، یعنی توسلات خدایی، یعنی نزدیک شدن به خدا ، اشک یعنی اجازه ، اما اشک یک عکس العمل فیزیکی نیست یک چراغ است در دل های ما. گریه بر امام حسین گریه بر دردمندی و خواری نیست گریه می کنیم تا محرم زنده بماند، روز عاشورا مصیبتش از همه بزرگتر و عظیم تر است.
دیباجی در پایان گفت :گریه ما برای امام حسین اجباری نیست و هر آدمی می تواند گریه نکند و می تواند حالت بکاء به خود بگیرد، کسی که گریه می کند امتیاز رفتن به بهشت نصیبش می شود. خدا و پیامبران نفرمودند که گریه کنید، دین ما هم گریه کردن را واجب نکرد، گریه کردن ما دلایلی دارد: دین ما عقلانی است.بین ما و کسی که برایش گریه می کنیم پلی می ماند که به او وصل می شویم.ارتباط روحی و معنوی وجودمان را بر می انگیزد که خود را در آن واقعه می بینیم و وقتی که ارتباط ایجاد می شود باعث گریه فرد می شود ، این گریه ما را آمرزیده نمی کند و زمانیکه اشک می ریزیم دلمان صاف و جلا پیدا می کند و باعث می شود با خدا ارتباط پیدا کنیم یعنی آنقدر به خدا نزدیک می شویم که از خدا ارزش می خواهیم.