برگزاری همایش قرآن و طبیعت در مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت
در این همایش مدیریت حوزه علمیه الزهرا (س) کلاردشت ، خانم بحر کاظمی بیان کرد: درخت آيت بيبيدل خداشناسي و نشانه بينظير قدرت پروردگار است، سورهاي است سرشار از آيات توحيد و يكتاپرستي كه در كتاب طبيعت به صورت هاي مختلف واشكال متفاوت ديده ميشود، همانگونه كه هر يك از سورههاي قرآن كريم، فارغ از كوتاهي و بلندي و تعداد آيات، نشانهاي بر علم و حكمت بيانتهاي خداوند هستند، هريك از درختان نيز جداي از عوارضي نظير طول قامت، نوع مصولات و شكل و شمايل ظاهري ـ به تنهايي آيتي بر قدرت و توانايي و علم آن ذات مقدس و لايتناهي ميباشند.
وی در مورد موارد استفاده درخت در قرآن خاطرنشان کرد: با دقت در آن دسته از آياتي كه از درخت ياد كرده است، در مييابيم كه از آن تحت يكي از عناوين نه گانه زير سخن به ميان آمده : 1. درخت و تسبيح خداوند، 2. درخت و سجده در برابر خداوند، 3. درخت نشانهاي بر قدرت خداوند، 4.استفاده از درخت براي تمثيل، 5. نقش درخت در زندگي انبياء، 6. درختان بهشتي، 7. درختان دوزخي، 8. درختان دنيوي و 9. نقش درخت در زندگي انسانها و حيوانات .
وی درخت و تسبیح خداوند براساس آموزههاي قرآن كريم را این چنین بیان کرد: هرچه در عالم آفرينش، لباس هستي پوشيده و از عدم به وجود آمده جملگي با زبان حال و زبان قال به تسبيح وتقديس و ستايش ذات اقدس الهي مشغولند، ولي ما آدميان به دليل محصور بودن در حصار ماديات و سرگرم شدن به تأمين حوائج مادي خويش ـ كه متأسفانه گاه با گناه و نافرماني خداوند نيز همراه ميشود ـ از درك اين ذكر پيوسته مخلوقات خداوند ناتوانيم، همچنان كه خود فرمود : « ان من شي الا يسبح بحمده و لكن لاتفقهون تسبيحهم . و هيچ چيز نيست مگر اينكه با تسبيح آنها را درك نميكنيد ».