برگزاری کرسی آزاد اندیشی
اولین جلسه کرسی آزاداندیشی حوزه علمیه الزهرا (س) کلاردشت با موضوع ( مدگرایی ) با حضور مسئولین منطقه پنج، مسئولین شهرستان کلاردشت، اساتید و طلاب و فرهنگیان شهر روز شنبه 30 اردیبهشت برگزار شد. با تلاوتی آیاتی از قران مجید مراسم شروع شد . و بعد از آن خانم زهرا بحرکاظمی مدیر مدرسه به ضرورت برپایی کرسی آزاداندیشی و موضوع مورد بحث پرداختند.
این جلسه که با مدل « استاد با طلبه » برگزار گردید در ابتدا سه نفر از طلاب با بیان تاریخچه و اثرات مدگرایی و زمینه های آن اشاره داشتند که : سال ورود مد گرایی به ایران از 1321 بوده که در ابتدا برای زنان اعیانی و اشرافی تهرانی بود و سپس کم کم در بین مردم رواج پیدا کرد. و مدگرایى آن است که فرد، سبک لباس پوشیدن و طرز زندگى و رفتار خود را طبق آخرین الگوها تنظیم کند و به محض آنکه الگوى جدیدى در جامعه رواج یافت، از آن پیروى نماید. و اظهار داشتند که اسلام، امروزی شدن و نوگرایی در سبک و شیوه ی لباس پوشیدن را به طور کلی پذیرفته است. در اسلام مد و مدگرایی نه ارزش است و نه ضد ارزش، گرایش به مد نیز می تواند هم مثبت باشد و هم اخلاقی، و هم منفی و غیر اخلاقی .
در ادامه جلسه حجت الاسلام و المسلمین سید حمیدمطهری به عنوان استاد ارائه کننده علل گرایش به مد را در چند جنبه فرهنگی، اقتصادی ( میزان نقدینگی که در بین مردم زیاد شود نیاز مردم به مد بیشتر می شود .) و جنبه روانی ( کمبود محبت، تذلل شخصیت ) خلاصه کردند و هر کدام را مورد بررسی قرار دادند .
جناب حجت الاسلام و المسلمین امین صادقی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان کلاردشت و به عنوان استاد منتقد ضمن سوالاتی از استاد ارائه کننده اظهار داشتند که این گرایش هایی که الان در جامعه می بینیم مد گرایی نیست بلکه مد پرستی است . و ادامه فرمودند چرا استاد ارائه کننده راهکاری در این زمینه ندادند .
و حجت الاسلام و المسلمین حسین مقیسه امام جمعه و داور بحث به سوال منتقد که چرا راهکار ارائه نشد جواب داده فرمودند که این جلسه فقط بیان تاریخچه و علل گرایش به مد بوده است که ارائه راهکار آن برای جلسه بعدی می باشد .
جلسه با پاسخگویی به سوالات و پخش زیارت نامه امام هادی (ع) و پذیرایی از مهمانان به اتمام رسید.