روز نوجوان
اردوی درون شهری به مناسبت روز نوجوان با حضورعضو هیأت أمنای مدرسه سرکار خانم دباغ،طلاب و کادر صورت گرفت.
محمودبابوئی معاون فرهنگی مدرسه گفت:دوران پرمخاطره نوجوانی از سخت ترین گذرگاه های مسیر زندگانی به شمار می رود.
وی با اشاره به سخنان امام علی علیه السلام در رابطه بانوجوان تصریح کرد: قلب نوجوان چونان زمین بکر و دست نخورده ایست که هرچه در آن افکنده شود آن را می پذیرد،شاید نوجوان در برابر نصیحتها بایستد اما در عین پاکی،صداقت و سادگی در خور توجه او،او را به موجود دوست داشتنی و آماده کمال تبدیل می کند.
معاون فرهنگی مدرسه افزود: نوجوانان، غالبا یاتنها بوده، به کارهای خود مشغولاند یا با گروه همسالان و دوستان به سر میبرند. از اینرو ارتباط برقرار کردن با آنها تا حدودی دشوار است. اما اگر بتوان در فعالیتهای مورد علاقه ایشان مانند کوهنوردی، ورزش و دیگر فعالیتها مشارکت کرد، زمینههای ارزشمندی برای ارتباط فراهم خواهد شد
دوره آموزشی
آموزش کمک های اولیه با دعوت از سرکار خانم قاسمی عضو مجمع شورای اجرایی هلال احمر استان مازندران ویژه طلاب،اساتید و کادر برگزار گردید.
خانم قاسمی در اولین جلسه به تاریخچه تشکیل هلال احمر،اصول هلال احمر،ستون کمک های اولیه ارزیابی اولیه و ثانویه هنگام حادثه پرداخت.
وی ضمن بیان اهداف کمک های اولیه خاطر نشان کرد:یادگیری کمک های اولیه برای تمامی افراد جامعه لازم و ضروری است و شما با استفاده از آموزش، یادگیری، تمرین و تکرار می توانید جان مصدوم را نجات داده، از آسیب های بیشتر جلوگیری کرده، درد و رنج جسمی و روحی وی را کاهش داده و سبب افزایش بهبودی مصدوم شوید.
کلاس هفتگی اخلاق
برگزاری کلاسهای هفتگی اخلاقی در راستای نامه طرح و دستورالعمل ساماندهی جلسات اخلاق… با حضور سرکار خانم راضیه میرزادباغ
خانم دباغ در این جلسه بیان کرد:
مسئله اخلاق از اولویتهای اصلی هر فرد خصوصا یک طلبه است زیرا یک طلبه علاوه بر تهذیب و تزکیه نفس باید پیام رسان قرآن و عترت و مروج مکارم اخلاق باشد.
وی ادامه داد:
گسترش مکارم اخلاق از مهم ترین علل بعثت انبیاء،پیامبراکرم(ص)بوده است.
استاد اخلاق حوزه در این جلسه به موضوعات فلسطین و ابراز همدردی با کودکان و زنان فلسطینی،دفاع از هویت ملی،اسلامی،مدیریت مالی پرداخت.
هفته تربیت بدنی
باتوجه به نامه ورزشی مرکز مدیریت باعنوان طرح عملیاتی سلامت جسمانی طلاب باهدف توسعه بهداشت،سلامت و تربیت بدنی در میان طلاب و همچنین ضرورت ارتقای سطح روانی،رفتاری و انگیزشی و دانشی طلاب علاوه بر سلامت جسم مدرسه علمیه الزهرا به مناسبت آغازهفته تربیت بدنی،برنامه ورزش،نرمش و سلامتی را در یکی از باشگاه های شهرستان با حضور طلاب درنظرگرفت.
قبل از اجرای ورزش مربی این برنامه سرکار خانم نصیری به ارائه فواید ورزش برای دختران و بانوان پرداخت.
وی اضافه کرد:ورزش به مقابله با نوسانات هورمونی،به کاهش پوکی استخوان،کاهش اضطراب،افسردگی،زایمان آسان،بهبود وضعیت گوارش،وضعیت خواب و.. می انجامد.
سوم خرداد آزادی سازی خرمشهر
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران خانم راضیه میرزادباغ به مناسبت آزادسازی خرمشهردر طی گفتگویی گفت:خانم مرضیه دباغ شیرزنی بود با کار کردن در ابعاد شخصیتی خود توانست اعتماد رهبر سیاسی جامعه را آنچنان به خود جلب کند که یکی از سفیران هدایت و پیام آور وحدانیت و اسلامیت به سرزمین کفر و کمونیست شود. راضیه دباغ بیان کرد: مادر در اکثر فعالیت های اجتماعی-فرهنگی-سیاسی به صورت بلند مدت و کوتاه مدت حضور داشتند در آموزش و پرورش،سرپرست زندان زنان قصر تهران، 3 دوره نماینده مجلس و فرمانده سپاه همدان بودند. وی در رابطه با فعالیت خانم دباغ درفتح خرمشهر اظهار کرد: آزادسازی خرمشهر در سال 1363 اتفاق افتاد و آن موقع مادر فرمانده سپاه همدان نبودند اما به عنوان نیروی پشت جبهه فعالیت داشتند. میرزا دباغ در پاسخ به نقش زنان در پیروزی و پیشبرد انقلاب ابراز داشت: حضور یک زن، یعنی حضور دو و چندین زن،چرا که یک مرد تنها خودش در صحنه مبارزه و دگرگونی جامعه شرکت می کند اما زن با حضورش علاوه بر خودش،خانواده را نیز به صحنه می آوردبا تلاش ها، گفتگوها و تربیتش باعث می شود جمعیت بیشتری به سوی انقلاب روانه شوند.
وی اضافه کرد: در دورانی که خیلی از انقلابیون متعصب به حضرت امام رحمة الله علیه فشار می آوردند که زنها را از شرکت در تظاهرات و راهپیمائی ها منع کند امام رحمة الله فرمودند با حضور زنان، انقلاب به پیروزی می رسد،فرمایشات امام القاء کننده این مطلب است که جمعیت نسوان هم باید در پیروزی انقلاب نقش داشته باشند چرا که شخصیت زن بالاست زن به عنوان عنصر فعال جامعه از جانب اسلام، امامین و رهبران جامعه باید معرفی شود.خانم دباغ با اشاره به سر دادن شعار زن زندگی آزادی، آزادی را آزادگی خواند و تاکید کرد: آزادی یعنی اعتقاد به هدف دین برای ارتقای شخصیت هم زن و مرد یعنی خودمان را از یوغ پستی های نفسانی و شهوانی برهانیم یعنی استفاده از هر توانایی بالقوه که آفریننده در وجود زن و مرد قرار داده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد:آرزو می کنم زنان جامعه ما با وظایف امروزشان آشنا شوند، در جهت رشد و تعالی خودشان و جامعه شان قدم های بلند و محکم بردارند
برگزاری نشست با موضوع بررسی اهمیت دعا در زندگی همراه با قرائت زیارت عاشورا
جلسه هیأت أمناء با کادر مدرسه در خصوص بررسی مشکلات، طرح و برنامه های ماه آبان
برگزاری نشست بصیرتی و سیاسی با حضور سرهنگ سام دلیری مسئول محترم عقیدتی -سیاسی سپاه شهرستان
نشست با موضوع تفسیر سوره حمد
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت نشست تفسیر سوره حمد با حضور اساتید و بانوان مسئول شهرستان کلاردشت برگزار گردید.
در این نشست مدیر مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت بحر کاظمی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) تقسیر بسم الله الرحمن الرحیم سوره را ایچنین بیان کرد: امام صادق (ع) فرمودند: شیطان چهار بار فریاد کشید و ناله سر داد، نخستین بار روزی بود که از در گاه خدا رانده شد، سپس هنگامی که از بهشت به زمین تنزل یافت، سومین بار هنگام بعثت محمد (ص) و آخرین بار زمانی که سوره حمد نازل شد.
در میان اقوال و ملل مختلف ، رسم است که کارهای بزرگ و باارزش را به نام بزرگی از بزرگان خویش که مورد احترام و علاقه ی آنهاست، شروع می کنند تا آن کار میمون و مبارک گردد و به انجام رسد. البته آنان بر اساس اعتقادات صحیح یا فاسد خویش عمل می کنند.گاهی به نام بت ها و طاغوت ها و گاهی با نام خدا و به دست اولیای خدا ، کار را شروع می کنند.
وی خاطر نشان کرد: بسم الله الرحمن الرحیم سر آغاز کتاب الهیست. بسم الله نه تنهادر ابتدای قرآن بلکه در آغاز تمام کتاب های آسمانی بوده و در سولوحه ی کار و عمل همه ی انبیا قرار داشت. که حضرت علی (ع) هم در این مورد می فرماید: بسم الله ، مایه برکت کارها و ترک آن موجب نا فرجامی است.
وی افزود: بر زبان آوردن بسم الله در شروع هر کاری سفارش شده است ، در خوردن و خوابیدن و نوشتن ، سوار شدن بر مرکب و مسافرت و بسیاری کارهای دیگر. حتی اگر حیوانی بدون نام خدا ذبح شود ، مصرف گوشت آن حرام است و این رمز آن است که خوراک انسان های هدف دار و موّحد نیز باید جهت الهی داشته باشد. بسم الله تاج سوره هاست ، تنها در سوره توبه بسم الله نیامده و این به فرموده حضرت علی (ع) به آخر آن است که بسم الله کلمه امان و رحمت است، واعلام برائت از کفار و مشرکین ، با اظهار محبت و رحمت سازگار نیست.
طرح بزرگ جهاد حوزوی مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت با موضوع اوقات فراغت
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت مدیریت مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت بحر کاظمی در رابطه با طرح بزرگ جهاد حوزوی گفت:
تجربیات نشان می دهد که بویژه در شرایط خاص توازن نیروهای بزرگ جهان - آنچه برای آینده پیشرفت های فرهنگی این ملت ها اهمیت دارد پایه گذاری صحیح و عملی فرداهاست. از اینرو برای آنها که خوشبختانه توانسته اند از دوران نسبی ثبات و آرامش برخوردار گردند ضروری و حیاتی است که از این فرصت استثنایی برای تحکیم و پایه گذاری اساسی و عمیق آینده فرهنگی خود حداکثر استفاده را بکنند. درین زمینه مدارس و موسسات آموزشی و فرهنگی پایه های استوار و حیاتی یک فرهنگ واقعی را در این کشورها تشکیل می دهند و تحول عمیق دیگری که در فرهنگ کشورهای جهان سوم مشاهده می شود و خوشبختانه در حال حاضر وجه مشترک همه آنها بشمار می رود توجه و آگاهی اصیلی است که مردم این کشورها نسبت به اهمیت رشته های ملی فرهنگ خود نشان می دهند.
وی خاطرنشان کرد : بدون تردید، برای مردم جهان و بویژه مسلمانان شناختن ابعاد و زوایای برنامه های متعالی اسلام و آگاهی از اهداف و انگیزه های آن ضرورتی انکارناپذیر است تا بتوانند با معرفت کامل به اندیشه های آسمانی آن آگاه شده و دستوراتش را عمل نمایند.
البته در مرحله اول تبلیغ دین و بهره گیری از روش های صحیح آن به عهده انبیاء و امامان معصوم(ع) است امّا در مرحله بعدی این وظیفه بردوش عالمان و متولیان فرهنگی و تبلیغی جامعه قرار گرفته است.
وی افزود: بسی شایسته است از تلاش های بی شائبه و زحمات صادقانه مربیان در کلاس های طرح جهاد حوزوی تقدیر و تشکر نموده و موفقیت روز افزون مربیان را از خداوند منان خواستارم.
به همین خاطر حوزه علمیه الزهرا(س) برای ارتقاء سطح علمی، فرهنگی کودکان، نوجوانان و بانوان کلاس هایی از قبیل مباحث اخلاقی، کامپیوتر، داستان گویی دینی و بیان احادیث، حفظ ، تفسیر و آموزش تجوید قرآن کریم، مشاوره، تکواندو، طراحی و نقاشی و هنرهای دستی از قبیل عروسک سازی ، تابلو فرش، شبه فرش، قلاب بافی و …با کلاسداری 11 مربی از تاریخ 27 تیر الی 15 مرداد ماه برگزار کرد و همچنین در برنامه های این طرح مراسمی به مناسبت شهادت امام جعفر صادق علیه السلام برگزار شدکه در آن مراسم علاوه بر سخنرانی و ختم دعای توسل به شرکت کنندگان برتر جوایزی اهدا شد تا علاوه برایجاد زمینه معنوی به ارزش هر چه بیشتر کلاس ها پی ببرند، شرکت کنندگان از برگزاری کلاس ها اعلام رضایت و خرسندی کردند و خواهان اجرا کردن طرح در سال های آتی بودند.
برگزاری نشست مبلغین مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت با مؤسس مدرسه
حجت الإسلام دیباجی مؤسس مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در دیدارجمعی از مبلغین مدرسه گفت: جوانانمان مرتب در معرض هجمه های فرهنگی دشمن قرار می گیرند مانند موبایل – صفحه های اجتماعی متنوع ، ماهواره و … همه اینها در معرض هجوم هستند، کانالهایی که در آن فرهنگ غرب را به راحتی نشان می دهند. آن چیزی که در جامعه ما دارد کم رنگ می شود حیاست.
وی در ادامه افزود: ما 4 نوع انتخاب داریم1- انتخاب کورکورانه 2- انتخاب اجباری 3- انتخاب اضطراری4- انتخاب آگاهانه، شجاعانه و عاشقانه از روی محبت، گاهی انتخاب عقلانی است و گاهی هوای نفس است.
ایشان مجاری ورود شناخت را گوش و چشم و قلب معرفی نموده و خاطر نشان کردند: در تعقیبات نماز صبح می خوانیم : اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُک بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَیک صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلِ النُّورَ فى بَصَرى وَ الْبَصیرَةَ فى دینى وَ الْیقینَ فى قَلْبى وَ الاِْخْلاصَ فى عَمَلى وَ السَّلامَةَ فى نَفْسى وَ السَّعَةَ فى رِزْقى وَ الشُّکرَ لَک اَبَداً ما اَبْقَیتَنى
وی اشاره کرد: تبلیغات طلاب باید آنقدر توانمند باشد که بصیرتی را القاء کند که آن انتخاب، انتخاب آگاهانه باشد و انسان به آن جایی برسد و بگوید که خودم خواستم با این تفاوت که نمی دانداین خود عقلانی است یا نفسانی.
دیباجی در پاسخ به اینکه وجود حوزه علمیه خواهران چقدر لازم است و اساساً چقدربرای جامعه راهگشاست اظهار داشت: وجود حوزه علمیه برای جامعه ضروری است و راهگشا بودن آن بستگی به تبلیغ مفید و مؤثر دارد، اگر کسی بخواهد در دیگران تأثیر گذار باشد و آنهارا جذب کند ابتدا باید اخلاق زیبا داشته باشد و به خاطر رضای خدا درس بخواند تا دیگران اثرات حرف آن را بفهمند.
مؤسس مدرسه علمیه کلاردشت در پایان افزود: اگر می خواهید حرفتان اثر گذار باشد از طریق چهره به چهره آنها را جذب کنید، برخورد درست و عاطفی داشته باشید، به فرموده رسول خدا(ص) شما نمی توانید با اموال، مردم را جذب کنید لذا با اخلاقتان می توانید جذب کنید و این نیاز به مطالعه دارد در نتیجه سطح تبلیغ را با مطالعه افزایش دهید.
جایگاه خانواده موفق در نگاه دینی و سبک زندگی اسلامی
همایش تحکیم خانواده با سبک زندگی اسلامی با همکاری مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در سالن شهید رجائی اداره آموزش و پرورش برگزار گردید.
در این همایش خانم بحر کاظمی مدیریت مدرسه علمیه الزهراء(س) ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام الله فجر گفت: دهه فجر فرصت بازنگری در ارزش ها و آرمانهاست و اینکه چه بودیم و چه کردیم و چه می خواستیم اکنون کجاییم و چه می کنیم.
وی نقش مؤثر زنان در پیروزی انقلاب اسلامی را یادآور شد و خاطر نشان کرد: زنان نه تنها دربرخی موارد در صحنه مبارزه حضور جدی و فعال داشته و خود در خط مقدم مبارزه حاضر می شدندبلکه مشوق اصلی مردان و همسران خویش برای شرکت در این مبارزه به حساب می آمدند، نقش مؤثردیگر آنان تربیت فرزندان صالح برای ادامه راه و آینده نهضت اسلامی بود که از اهمیت ویژه ای برخوردار ست.
بحر کاظمی در ادامه با بیان اینکه یک خانواده موفق در نگاه دینی و سبک زندگی اسلامی چه جایگاهی دارد اضافه کرد: خداوند در سوره روم آیه 21 سه شاخصه خانواده موفق را بیان کرده است که آن آرامش، مودت، رحمت است،با توجه به این آیه در یک خانواده موفق قرآنی پدر و مادر هسته مرکزی و کانون خانواده هستند که در رأس هرم قرار دارند و فرزندان در گرد این کانون هستند البته باید خاطر نشان کرد که خانواده در قرآن نه مرد سالار است، نه زن سالار، و نه فرزند سالار بلکه جایگاه مودت و رحمت و آرامش و تفاهم سالاری است.
مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) بیان کرد: 5 عامل اساسی برای نهادینه کردن مفاهیم دینی در تربیت نسلهای شایسته شامل: 1- لقمه حلال2- نورانی بودن روزی و این نقش ممتاز مادران را می طلبد.3- فرزندان براساس آنچه می بینند تربیت می شوند.4- کودکان براساس آنچه که می شنوند تربیت می شوند.5- بچه ها بر اساس آنچه که می گویند تربیت می شوندمی باشد.
وی ادامه داد: دارابودن اخلاق خوش یکی از اصول بسیار مهم و سرنوشت ساز در حیات انسان هاست، حفظ حرمت و شخصیت دیگران، در گرو احترامی است که در برخوردها از انسان ظاهر می گردد، رعایت این مسئله از سوی کسانی که باهم انس و الفتی دارند باعث استحکام دوستی و گرمی روابط خواهد شد.
بحر کاظمی در پایان خاطر نشان کرد:متأسفانه امروزه وقتی به نمونه های بیرونی خانواده نگاه می کنیم ، می بینیم مردان نقش عابر بانک را بازی می کنند و باید پولی کسب کنند و آن را هزینه مایحتاج خانواده نمایند یا زن در خانه نقش یک نیروی خدماتی را ایفا می کند اینها جزئی از زندگی است نه تمام زندگی، آن جیزی که امروز نیاز داریم این است که نقش مردان فراتر از کسب درآمد است و نقش زنان هم فراتر از خانه داری یا کار در بیرون است.
بارش برف در کلاردشت(عکس)
شیوع شیعه به برکت انقلاب بوده است.
نشست علمی تخصصی با موضوع گفتمان انقلاب و قرآن طلاب در مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت برگزار گردید.
حجت الإسلام حیدر رضوان کارشناس مذهبی سازمان تبلیغات اسلامی از کشور هندوستان در این نشست گفت:ما 2 نوع مکتب داریم که هر دو نقش اساسی را ایفا می کند یکی انسان را از ظلمات به سوی نور و دیگری از نور به سوی ظلمات سوق می دهد و اختیار با خودانسان است کدام را بپذیرد.
وی در ادامه در رابطه با اینکه کشور هندوستان چه فایده ای از انقلاب دیده است تصریح کرد: در هندوستان مکاتب مختلفی زندگی می کنند هر مکتبی در مورد زن مطالب خاصی را بیان کرده است که زن در برابر مرد مساوی نیست، در مذهب چینی ها توجه ی زیادی به ظلم دارد در گذشته اگر شوهر فوت می کرد زن را به همراه همسر مرده اش زنده زنده دفن می کردند، بعد مشاهده کردند، این قانون درست نیست یک مقداری تخفیف قائل شدند که زن در مراسم و مجالسات شرکت نکنند به این صورت ؛ زنی که شوهرش فوت کرده، حق نداشت، در مراسم شرکت کند و زنی که شوهرش مرده نباید آرایش کند و برای همیشه لباس سفید باید بپوشد.
حیدر رضوان در پایان اظهار داشت: بعد از وقوع انقلاب نظریه صحیح در مورد زن مطرح شده که حقوق زن مساوی حقوق مرد است، قبل از انقلاب در هندوستان حوزه ی علمیه که مخصوص خواهران باشد وجود نداشته، ولی بعد از انقلاب، در همین هندوستان، حد اقل 50 حوزه ی علمیه دایر است. یکی از تعلیمات هندوستان این بوده که زن نباید درس بخواند پس شیوع شیعه در هندوستان به برکت انقلاب بوده است.
دیدارکادر مدرسه علمیه الزهراء(س) با امام جمعه شهرستان کلاردشت
به مناسبت ایام الله دهه فجر کادر مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت با امام جمعه شهرستان حجت الإسلام مقیسه دیدار نمودند.
خانم بحر کاظمی مدیر مدرسه ضمن تبریک ایام و تقدیر و تشکر، گزارشی از فعالیتهای مدرسه در ایام الله دهه فجر ارئه دادند.
باید همانی باشیم که هستیم ، برای اینکه انسان تأثیرگذار باشد، بایدخود را رشد دهد.
حجت الإسلام دیباجی مؤسس مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در نشست مبلغین در رابطه با این سؤال که چرا خدا احد است و از این صفت احدیت چه استفاده هایی را می توان کرد؟خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم در دیگران تأثیر داشته باشیم اول باید خودمان به آن عمل کنیم مثلاً ابتدا خودمان مقید به نماز جماعت و نماز اول وقت خواندن باشیم و این را از احدیت خدا فاکتور بگیریم خدا یکی است، ثنویت ندارد ظاهر و باطن آن یکی است. احد بودن خدا موجب شده من نیز یکی باشم صاف و بی آلایش، بی ریا و بی نفاق، ظاهر و باطنم یکی باشد.
وی افزود: باید همانی باشیم که هستیم ، برای اینکه انسان تأثیرگذار باشد، بایدخود را رشد دهد اگر من انسان منافق باشم حرفم در دل دیگران تأثیرنمی گذارد تبلیغم اثر ندارد،سعی نمایم سلامم را از روی گناه و دورویی نگویم.
دیباجی در پایان اظهار داشت: احدیتمان زمانیست که یکی شویم بدانیم که از این دوئیت هیچ بهره ای نخواهیم برد. خواهران، احدیت را درک کنید، آن وقت است که درک می کنیم که چگونه گوش دهیم و ببینیم،آن زمان که احدیت برایمان باور پذیر است که بتوانیم آن را در خودمان ایجاد کنیم.
إنه تعلم خائنة تعین، آیا چشم خیانتکار چشم احدست؟
تا خود را حفظ نکنی، تأثیر ندارد.
و در پایان به مبلغینی که در ماه های رمضان و محرم به امر تبلیغ پرداختند هدیه ای به رسم یادبود اهدا گردید.
تآثیرات تلفن همراه برمسائل معنوی و اخلاقی
خانم پاک کارشناس مذهبی مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در نشست بصیرتی با عنوان تآثیرات تلفن همراه برمسائل معنوی و اخلاقی در پاسخ به سؤال اینکه آیا تلفن همراه می تواند به ابزار مفیدی تبدیل شود که در خدمت اخلاق و معنویت باشد خاطر نشان کرد: همه این مسائل در گرو چگونگی استفاده و بهره مندی از این ابزار می باشد، گاهی اوقات ممکن است تیغ تیزی به ناحق در شکم انسانی فرو رفته و او را به کام مرگ برساند و یا در دست یک جراح ها هر روز بر دست قرار گیرد و انسانی را از چنگ مرگ رها کند.
وی اضافه کرد: تلفن همراه را می توان با درایت و تدبیر به ابزار مفیدی تبدیل نمود که در خدمت اخلاق و معنویت باشد اما در وضعیت کنونی و با روندی که ادامه دارد و با نگاهی به تصاویر مستهجن، بلوتوث های مبتذل، امواج ماهواره ای، موسیقی های حرام، تضعیف باورهای دینی، پیامک های غیر اخلاقی و ارتباط های نامشروع و با گسترش فوق العاده و استقبال روز افزونی که جوانان و نوجوانان از تلفن همراه دارند جامعه را در معرض آسیب های جدّی اخلاقی، دینی و اضطراب ها و تشویش قرار داده و زمینه معضلاتی نظیر ارتباط دختران با پسران نامحرم و برقراری ارتباط های خارج از مرز اخلاق را فراهم نموده است.
پاک هم چنین ابراز داشت: استفاده بیش از حد تلفن همراه باعث پیامدهای روانی زیادی می شود ازجمله پرخاشگری، تحریک پذیری، بدخلقی، افسردگی، بی قراری، بی حوصلگی، کج خلقی، کاهش حافظه، تغییرات الگوی خواب، افزایش نوع خاصی از تومورهای مغزی، و بالاخره استفاده آزاد از تلفن همراه و همراهی این ابزار شیطان با نوجوانان و جوانان تا کجا و به چه حقیقتی؟!
وی با تأکید بر اینکه 89 درصد تلفن های همراه دست کسانی است که اصلاً استفاده از آن ضرورتی برایشان نداردافزود: فقط 11 درصد استفاده ضروری از تلفن همراه می کنند و الان هم که مکالمه رایگان و انواع و اقسام برنامه های لاین و تلگرام و … وجود دارد.
سازنده ی این برنامه ها عاشق چهره ی ما نیستند بلکه صددرصد پشت این مکالمه های رایگان میلیونی یک هدف بزرگی قرار دارد.
ایشان در پایان حدیثی از امام علی (ع) بیان کردند که فرمود: دنیا و مظاهر آن همچون مارسمّی است که ظاهرش زیبا و فریبنده است ولی سمّی کشنده در درون دارد نادان، فریب خورده و به آن می گراید و هوشمند دانا از آن دوری گزیند.
حضور آیت الله توکل عضو خبرگان رهبری در مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت
آیت الله توکل عضو مجلس خبرگان رهبری درنشست بصیرت دینی مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت ابراز داشت: در باب هدایت دو نوع هدایت داریم1. هدایت عامه 2. هدایت خاصه، هدایت عامه که شامل همه بندگان می شود در قرآن هم بدان اشاره شده؛ شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن؛ قرآن آمده دست همه را بگیرد و این هدایت عامه است.
وی در پاسخ به سؤال مسیر قرآن چه مسیری است و قرآن برای چه آمده است توضیح داد: خداوند در قرآن در آیه 9 سوره حدید علت انذار کتاب را بیان می کند و می فرماید: هُوَ الَّذِى يُنزَِّلُ عَلىَ عَبْدِهِ ءَايَاتِ بَيِّنَاتٍ لِّيُخْرِجَكمُ مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلىَ النُّورِ وَ إِنَّ اللَّهَ بِكمُْ لَرَءُوفٌ رَّحِيم، برای عبد و پیامبرتان آیاتمان را نازل کریم تا شما را از ظلمات به سوی نور رهنمون نماییم.
عضو خبرگان رهبری افزود: با توجه به آیه 2 سوره جمعه هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیِّینَ رَسُولًا مِّنْهُمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آیَاتِهِ وَیُزَکِّیهِمْ وَیُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ وَإِن کَانُوا مِن قَبْلُ لَفِی ضَلَالٍ مُّبِینٍ انبیاء آمده اند تا برای مردم قرآن را تلاوت نمایند، سه کار 1. یزکیهم 2. یعلمهم 3. والحکمة را گوشزد نمایند و صفات رذیله را از آنها خارج نمایند و با تعلیم کتاب جان آنها را آماده کنند تا نور معرفت را جذب نمایند، اما باطنی این نور را جذب می کند که به واجبات عمل نماید و محرمات را ترک ، هر نوری بر این باطن بتابد آن نور را جذب می کند.
آیت الله توکل اظهار داشت: خداوند در قرآن به تقوا سفارش نموده و فرموده اتقوالله و یعلمکم الله.
و روایت داریم من عمل بما یعلم علمهم الله مالم یعلم؛ اگر انسانی به آنچه می داند عمل کند خدا آنچه نمی داند به آن عنایت می کند. تقوا یعنی آنچه بر من واجب است به آن عمل نمایم و محرمات را ترک کنم.
مدیر مدرسه علمیه شهید مطهری تنکابن: لازمه رسیدن به کمال را بهره مندی از استاد باید دانست.
دومین نشست ماهیانه مدارس غرب استان مازندارن، (شهرستانهای محمودآباد، نوشهر، چالوس، کلاردشت، تنکابن ) در مدرسه علمیه امام حسین(ع) شهرستان چالوس برگزار گردید.
خانم طبری مدیر مدرسه علمیه شهید مطهری تنکابن با اشاره به آیات قرآن مبنی بر اینکه ای کسانی که ایمان آورده اید تقوای الهی را پیشه خود نمایید گفت: در 7 آیه از آیات قرآن خداوند به طور مستقیم سخن از تقوا می فرماید اکثر خطبه های امام علی(ع) در نهج البلاغه اوصیکم بتقوی الله امده و در52 کتب فقهی شیعه از تقوا صحبت می کند.
وی هم چنین لازمه رسیدن به کمال را بهره مندی از استاد دانست ویادآور شد: به فرموده امام سجاد(ع) وای به حال کسی که استادی ندارد که او را ارشاد کند. در ظلمات زمین جستجو نموده و انسانهای خوب را پیداکند و اگر پیدا کردیداز آن دست نکشید.
در ادامه نشست تخصصی مدیران و معاونین با موضوعات راههای پاسخ دادن به بخشنامه های مرکز ، بررسی ارائه راهکارهای مناسب جهت برگزاری امتحانات میان ترم و جلسه اساتید، بررسی برنامه ریزی جهت هفته پژوهش و گفتگو درباره فراخوان مقاله علامه حلی و راهکارهای مناسب جهت تقویت ایجاد زمینه در طلاب برای ارتقاء فعالیتهای فرهنگی را بررسی نمودند .
در نهایت جلسه با ذکر صلوات بر نبی مکرم اسلام واهل بیت مطهرش به پایان رسید .
همه ما خط مشی هایی داریم که تکرار آن موجب تثبیت اهداف و خط مشی ها می شود.
مؤسس مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت حجت الإسلام دیباجی طی نشستی با اساتید و کادر مدرسه بیان کردند: همه ما خط مشی هایی داریم که تکرار آن موجب تثبیت اهداف و خط مشی ها می شود،بسیاری از مباحث را عمداً تکرار می نمایم چرا که باعث تثبیت اهداف شود، از شما اساتید و کادر تقاضا دارم که طلاب را به مباحثه و مطالعه تشویق نمایید و تشکر و قدردانی از اینکه مدرسه کلاردشت را در حال پیشرفت به سوی گامی برتر می بینم.
وی ادامه داد: نباید مدرسه خود را با مدارس دیگر مقایسه کرد بلکه هرکسی باید بر اساس وظیفه ای که بر دوش دارد کارهایش را به نحو عالی انجام دهد. چرا که به سبب مدرسه علمیه کلاردشت یک موج تربیتی در تمام مدارس سرایت کند.
در ادامه مؤسس مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت خاطر نشان کرد: ما باید طلاب را برای طلبگی انگیزه دار کنیم و یکی از راهکارهای ایجاد انگیزه در طلاب مقایسه کردن خودشان با اساتید می باشد که با مسئولیت های زیاد از ادامه تحصیل خسته و درمانده نمی شوند.
در ادامه هریک از اساتید به مدت یک دقیقه به بیان ارائه راهکارها پرداختند.
خانم بحر کاظمی مدیریت مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در این رابطه افزود: ما باید به طلاب هدف بدهیم ولی متأسفانه امروزه هدف ها اغلب مادی است. به جای اینکه کلام داشته باشیم بیشتر باید رفتار داشته باشیم. ما باید هدف را برای طلاب ترسیم و القا نماییم.
بالاترین صفات برای مؤمنین عفیف و با حیا بودن است.
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهراء کلاردشت خانم قلوزی کارشناس امور مذهبی مدرسه در نشسست اخلاقی عفت و حیا گفت: یکی از عواملی که باعث رشد انسان می شود، مسئله عفت و حیاست. دلیل این کار هم طبیعتاً به خاطر خداست، نه چیزدیگری، اگر به خاطر چیز دیگری باشد انسان رهاشده و از رحمت خدادور می شود و کسی که نفس خودش را مهار کند نزد خدا خیلی عزیز و محترم به حساب می آید.
وی با اشاره به حدیثی از امام علی (ع)که در وسایل الشیعه جلد5 نقل شده اظهار داشت: اگر کسی هرچه دلش بخواهد، شهوت و آنچه که به آن میل دارد کنترل کند خودش به رشد می رسد و بزرگ می شود.
امام علی(ع) در نهج البلاغه فرمودند: اجر کسی که قدرت بر شهوت و هرزگی و کنترل بر نفسش داشته باشد کمتر از شهادت نیست.
قلوزی افزود: یکی از بالاترین صفات برای مؤمنین فرق نمی کندچه زن مؤمن و چه مرد مؤمن، عفیف و با حیا بودن است،حتی در خلوت، یعنی در خلوت ترین خلوتها همان افکار آلوده را نداشته باشد و این صفت از ضروری ترین صفات مؤمن است. مخصوصاً برای زن ها.
وی خاطر نشان کرد: امام زمان دعایی دارد و می فرماید اللهم الرزقنی توفیق الطاعة و بعد المعصیة و عرفان الحرمة…. خدایا به زنانمان عفت و حیا بده در حالیکه حیا و عفت مخصوص زنان نیست بلکه مردان نیز باید عفت و حیا داشته باشند، اما چرا حضرت فقط برای زن دعاکرده چون مهم ترین سرمایه زن در گرواین است که عفت و حیایش را حفظ کند اگر خدایی نکرده عفت و حیایش را از دست داد سرمایه اش را از دست می دهد و جامعه به سقوط کشیده می شود و مرد را هم به سقوط می کشاند.
قلوزی در پایان اضافه کرد: پیامبر فرمودند: اگر کسی عفیف باشد و خود را حفظ کند مرد و زن عفیف آنقدر نزد خدا عزیز می شوند که هم افق با ملائکه می شوند.
انشاء الله بتوانیم کاری کنیم که خدا از ماخشنود باشد و توفیق بدهد که نفس خودمان را کنترل و مهار کنیم.
دینداری ما از خود آگاهی باشد اثر بخش است
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهرا کلاردشت همایش خودشناسی و نقش آن در تقویت شخصیت با حضور دکتر قدوسی برگزار گردید .ایشان در زمینه خود شناسی اموری را متذکر شدند که عبارت است:
1- توجه به نظر دیگران
توجه کنیم به اینکه شخصی که در مورد ما نظر می دهد دارای چه شخصیتی می باشد و نظر دادن هر کسی برایمان مهم و تاثیر گذار نباشد و کسانی برایمان مهم باشند که از ما بالاتر باشند.
در بحث مدگرایی و آرامش ، چون تصور درستی از خودمان نداریم و می خواهیم نظر دیگران را به خودمان جلب کنیم. خانم های بد حجاب اکثرا آیینه در دست دارند چون می خواهند نظر دیگران را جلب کنند.
2- مقایسه خود با دیگران
شخصی که ما خودمان را با آن مقایسه می کنیم مهم است و اینکه در چه زمینه ای مقایسه کنیم هم مهم است. نمی توانیم بدون تصور درستی از خودمان زندگی کنیم. کسانی که غرق مقایسه می شوند ، چشم و هم چشمی می کنند، زندگیشان خراب می شود. در مورد مسائل اقتصادی خودمان را با افرا د فقیر مقایسه کنیم بهتر است تا اینکه با بالاتر از خودمان مقایسه کنیم و ناراحت و افسرده شویم.
3- خودآگاهی
باید خیلی کار کرده باشیم، ما معمولا از خودمان بیگانه هستیم، من واقعی اش خیلی کوچک است ولی من کاذبش خیلی بزرگ است.
ایشان خاطر نشان کردند : اگر دینداری ما از خود آگاهی باشد اثر بخش است ولی اگر تاثیر گرفته از جامعه باشد اثری ندارد.
این موارد از منابع شناخت خود هستند، همه اینها باشند اما به چه نسبت و چند در صد، اگر این نسبت بهم بخورد تعادل هم بهم می خورد، تعادل جامعه در مقایسه با دیگران بهم خورده، توجه به جامعه بیشتر شده ، خود آگاهی کم شده. به چه نسبتی باید این سه مورد را تنظیم کنیم خیلی مهم است، باید به صورت مساوی باشد یعنی هر کدام سی درصد، اما در جامعه ما 30+30+40، که چهل مربوط به خود آگاهی است. برای انسان های عاشق و وسواسی و افسرده می شود اینها را استفاده کرد. وسواسی ها قدرت خود آگاهیشان بالا است و اگر در مقایسه اجتماعی قرار بگیرند بهتر می شوند، افسرده ها خودشان را از جامعه کنار می کشند.
قدوسی در آخر گفت: در بحث خانواده منابع شناخت باید تنظیم شود اگر نشود دچار مشکل می شود، پس نقاط ضعف و قوت خود را حتما ببینیم.
بزرگترین داشته های شما خداوند است.
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت خانم زینت مهدیان کارشناس امور مذهبی مدرسه در جلسه نشست موانع مثبت اندیشی گفت: شمادر زندگی باموانعی مواجه می شوید که مانع می شود شما کاری راانجام دهید و سدّی برای موفقیت شما می شود و این برای همه ی ما قابل باور است که زندگی ما یکسان نیست و برای سلب آرامش و آسایش باید رقابت داشت و شکست یک قضیه اجتناب ناپذیراست.
ایشان از جمله موارد موارد موانع تفکر مثبت عدم اعتماد به نفس، خشم و ترس و غم و اندوه نام برده و خاطر نشان کردند: انسانها بایدامر خودرابه خدا واگذار کنندو در زندگی به خداوند توکل کنند.بدانید که با قرائت ذکر افوضوا همه نیرنگ ها وبدی ها از انسان دور می شود. تفکر در مورد کاستی های زندگی موجب از دست دادن اعتماد به نفس می شود. بزرگترین داشته های شما خداوند است البته در صورتی که خدا را از یاد نبرید،مانبایدنگران آینده باشیم و غصه گذشته را بخوریم.
وی در پایان اظهار داشت: اگرمی خواهید نیروی شیطانی وارد خانه تان نشود سوره بقره،چهار قل و آیة الکرسی را بخوانید تا نیروی شیطانی وارد بدنتان نشود،سوره دخان بخوانید تا سه روز ابلیس وارد خانه تان نمی شود. خانه ای که در آن موسیقی خوانده می شود دعا مستجاب نمی شود.
بیان زیبا ترین و باارزش ترین معارف اسلامی درغالب دعا و نیایش
خانم شاهمرادی کارشناس مذهبی مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در نسشت هفتگی این هفته طلاب با اشاره به اینکه در حادثه کربلا از همه قشر انسان وجود داشت و هرکدام یک چیز را به انسان یاد می دهند گفت: حضور هر کدام الگوی یک چیز بودند، حضور آقا ابالفضل که مظهر بندگی و وفاداری، حضرت زینب و دختر سه ساله اباعبدالله الحسین که مظهر صبر و استقامت، جون آن غلام سیاه پوست مظهر علاقه و محبت به اهل بیت می باشد همه و همه الگوی مناسب بندگی و عشق به خدا بودند.
شاهمرادی در ادامه در رابطه با اینکه حضور امام سجاد(ع) و وظیفه خطیر ایشان بعد از صحنه کربلا پر رنگ تر شده است خاطر نشان کرد: اولین و مهمترین کار امام سجاد(ع) بعد از عاشورا ، ایراد خطبه، تبیین مظلومیت امام حسین(ع) و نقش بر آب کردن برنامه های اسلام زدایی بنی امیه،2. تبیین معارف غنی اسلامی در غالب دعا و نیایش،3. تربیت شاگردان اثر بخش در تبلیغ معارف ناب اسلام بود.
وی در پایان تصریح کرد: هرچند امامان معصوم از طرف دنیاپرستان و حکومت های طاغوتی زمان خود تحت شدیدترین تهدیدات و فشارهای گوناگون سیاسی، اجتماعی، نظامی، بودند ولی با این تفاسیراین اسوه های تقوا و یکتاپرستی هیچ گاه ازرسالت هدایت و راهنمایی پیروان خود برنداشته و با روش های گوناگون حقیقت را برای آنان روشن می نمودند و امام سجاد نیز در جامعه بحران زده خود با متوسل شدن به دعا و نیایش زیباترین و با ارزش ترین معارف رادر اختیار امت اسلامی قرار دادند.
دیدار اساتید دفتر مقام معظم رهبری با اساتید و کادر مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت حجت الإسلام انواری از اساتید دفتر مقام معظم رهبری در دیدار اساتید و کادر مدرسه علمیه الزهراء(س) پس از ذکر حدیث مشهور و زیبای پیامبر مبنی بر این که حسین منی و أنا من حسین گفت: این من اشاره به شخصیت حقیقی حضرت دارد یعنی حسین شناخته نمی شود مگر اینکه پیامبر شناخته شود و اگر بخواهیم حضرت را بشناسیم آنچه قرآن به مامعرفی کرد باید بشناسیم.
وی افزود: امام حسین (ع) در عاشورای 61 هجری قمری کاری کردند که از زمان آدم (ع) تا آن زمان سابقه نداشت و تا قیام قیامت این حادثه تکرار شدنی نیست. زیرا عمل اباعبدالله الحسین معادل بود با معجزات تمام انبیاء چرا که همه ی انبیاء حرفشان در دو کلمه خلاصه شده بود . 1- ادعا و دیگری دعوت.
در پایان انواری در خطاب به اساتید مدرسه خاطر نشان کرد: شما اساتید در کرسی تعلیم و تدریس شاگردانی را تربیت می کنید که به تعبیر بعضی روایات ایتام اهل بیت (علیهم السلام) محسوب میشوند خیلی مقام بزرگی است انسان یک زمانی یتیم همسایه را نوازش می کند.یک زمان یتیم امام صادق(ع)، یتیم سیدالشهداء، این شاگردانی که در کلاسهای شما حاضر می شوند در حقیقت تحت تکفل ایتام اهل بیت(علیهم السلام) هستند.
انشاءالله خداوند همه ی ما را به علم واقعی که مشمول آیه إنما یخشی الله عباده العلماء است قرار بگیریم.
مبلغان باید مهار کلام را در سخنرانیشان به دست به گیرند
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت همایش مبلغین که با حضور فارغ التحصیلان، اساتید، طلاب و کادر مدرسه در سالن اجتماعات مدرسه علمیه الزهراء(س) همراه با سخنرانی و مداحی برگزار گردید.
خانم مهدیان کارشناس امور مذهبی در مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت باذکر حدیثی از امام صادق(ع) در رابطه با محرم که حتی نفس کشیدن در این ماه اگر همراه با حزن و اندوه برای اهل بیت باشد ذکر و تسبیح به حساب می آید خاطر نشان کرد: مبلغان باید مهار کلام را در سخنرانیشان به دست به گیرند و در آن مدت زمان اندکی که در اختیارشان قرار دارد پیام خود را ارسال نمایند.
مهدیان افزود: با نشان دادن فروتنی و خضوع از خود می توان مخاطب را با خود درگیر کرد و آنان را شیفته مباحث خود نمود.
ایشان ضمن اینکه یکی از نکات مهم تبلیغ را مطالعه دقیق و عمیق معرفی نمودند کتابهایی از جمله؛ مقتل الحسین عبدالرزاق موسوی، لهوف ابن طاووس، ارشاد شیخ مفید، پرتوی از عظمت امام حسین(ع)، موسوعه کلمات امام حسین(ع). رانیز جهت استفاده مبلغین معرفی نمودند.
کارشناس مذهبی مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت 3شبهه در وقایع کربلاکه در مجامع عمومی مطرح می شود را اینگونه بیان نمودند: چرا بر امام حسین (ع) گریه می کنید امام حسین(ع) به محبوبش رسید پس روز شهادت آن را باید جشن گرفت؟
چرا اوج حادثه کربلا را تشنگی امام حسین(ع) جلوه می دهید امام حسین(ع) بیشتر از آب تشنه لبیک بود؟
حادثه عاشورا که 1400 سال پیش اتفاق افتاده است گریه در این زمان چه معنایی را در بر دارد؟
جلسه ماهانه مدارس ناحیه 3 حوزه علمیه خواهران استان مازندران در مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت
جلسه ماهانه مدارس ناحیه 3 حوزه علمیه خواهران استان مازندران در روز سه شنبه مورخ 14/7/94 در مدرسه علمیه الزهرا (سلام الله علیها) کلاردشت با حضور مدارس چالوس ، نوشهر ، محمود آباد ، شهید مطهری و فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) تنکابن با موضوع هم اندیشی جلسات ماهانه از ساعت 10 الی 14 برگزار گردید .
اهم برنامه ها ی اجرا شده :
1- تلاوت آیاتی از کلام الله مجید
2- خیر مقدم گویی توسط مدیر مدرسه کلاردشت
3- تبیین جلسه توسط نماینده مدیران ناحیه 3
4- گذاشتن کلاس اخلاقی برای مدیران و معاونان با سخنرانی مدیر مدرسه چالوس حاجیه خانم غلامرضایی با موضوع بصیرت و خلیفه اللهی بودن انسان در روی زمین
5- تشکیل کارگروههای مدیران ، آموزش ، فرهنگی ، پژوهش ، مالی و کاربران و رابطین خبر
6- انتخاب نماینده توسط کارگروها و معرفی آن به نماینده مدیران
7- مشخص کردن زمان جلسه بعدی
برگزاری جشن عید غدیر خم در شهرستان کلاردشت
جشن عیدغدیر خم در سالن شهید رجائی اداره آموزش و پرورش شهرستان کلاردشت با حضور جمعی از مسئولین، مردم و طلاب مدرسه علمیه الزهراء(س)کلاردشت برگزار گردید.
در این مراسم حجت الإسلام مقیسه امام جمعه شهرستان کلاردشت گفت: ما در اسلام 4 عید داریم؛1. عید سعید فطر که پس از یک ماه بندگی و روزه و عبادت خداوند است.
2. عید قربان؛ در روز 10 ذی الحجه که عید بندگی خدا و تسلیم در برابر ذات اقدس الهی است. 3. عید جمعه که سید الایام است. 4. عید غدیر خم، که عید غدیر خم از سه عید دیگر حتی از عید قربان نیز بزرگتر و مهمتر و ارزشمندتر می باشد.
حجت الاسلام مقیسه عاملان قربانیان فاجعه منا را بی لیاقتی آل سعود معرفی کرد واضافه کرد: عرض تسلیت دارم راجع به فاجعه منا و آن تعداد حاجیانی که با لباس احرام به شهادت رسیدند و این بی لیاقتی و بی کفایتی آل سعود را می رساندکه باعث شدند شیعیانمان را در بهترین اعیاد اسلامیشان عزادار کنند.
وی در پایان از مردم شریف کلاردشت خواست در این روزعزیز و خجسته به تکریم سادات بپردازند و در مصافحه با هم این عبارت زیبا را بگویند؛ “الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمؤمنین علی علیه السّلام و اولادهم المعصومین علیهم السّلام”
برگزاری همایش ویژگی های خانواده متعادل و موفق در شهرستان کلاردشت
همایش ویژگی های خانواده متعادل و موفق و تاثیر آن در اعتلای شخصیت همسر و فرزند با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مقیسه امام جمعه ، فرماندار شهرستان کلاردشت ، ریاست آموزش و پرورش ، مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت، جمعی از زوجین موفق با سخنرانی دکتر محمد رضا شرفی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در سالن شهید رجایی آموزش و پرورش شهرستان کلاردشت برگزار گردید .
دکتر شرفی روانشناس نامی ایران اظهار داشت : در آیه 21 سوره روم 3 شاخصه بیان شده1. امنیت2. مودت و دوستی 3. رحمت(صمیمیت و محبت).
ایشان تاکید داشتند: یک خانواده موفق مختصات زیادی دارد اگر زن و مرد هریک در خانواده، احترام همسرشان را حفظ کنند این باعث می شود که همسرش به خاطر شریک زندگی احترام آن را حفظ کند.
وی اضافه کرد: 80 درصد شادابی انسان به ارتباط سازنده در خانواده بستگی دارد، و بچه ای که شاداب باشد دارای ذهن فوق العاده می گردد در اینصورت برای آینده خود برنامه ریزی می نماید . هم چنین شرکت کردن فرزندان در نماز اول وقت موجب تمرکز ذهنشان می شود. پس فرزندانتان را با روحیه به طرف مدرسه همراهی کنید چرا که تأمین نیازهای روحی خانواده موجب سلامت روان می شود.
شرفی در ادامه افزود : اکثر افرادی که دچار بزه اجتماعی و قتل و غارت می شوند افرادی هستند که از کانون گرم خانواده برخوردار نبودند، وی همچنین برخورداری از جایگاه و منزلت واقعی را احساس امنیت و استحکام شخصیت فرزند – ظرفیت دادو ستد عاطفی را احساس ارزش و تمرکز برتر- بهره گیری از موج مثبت را امید به آینده و بهبود و پیشرفت یادگیری - حمایت و پشتیبانی در سختی ها را جرآت ورزی و اعتماد سازی – گذشت و تغافل را رشد وجدان اخلاقی، مناسبات انسانی مطلوب- مدیریت هماهنگ و کارآمد را الگوپذیری از والدین، رشد احساس مسئولیت- پاسخ به نیازهای روحی و روانی را سلامت روان، آسیب ناپذیری اخلاقی- رعایت عدالت در خانواده را همزیستی مسالمت آمیز و نگرش مثبت به جهان – مدیریت زمان را رضایت شخصی، موفقیت و کارآمدی تحصیلی - ارتقاء ارتباط خود و خانواده با خدای متعال را برخورداری از تکیه گاه استوار و نیرومند عنوان کرد.
برگزاری افتتاحیه سال تحصیلی1395-1394 مدرسه علمیه الزهراء(س) شهرستان کلاردشت.
مراسم افتتاحیه سال تحصیلی حوزه های علمیه خواهران در سالن اجتماعات مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت برگزار گردید.
در این مراسم حجت الإسلام مقیسه امام جمعه شهرستان کلاردشت ضمن عرض تبریک سال تحصیلی جدید به طلاب تازه وارد و اساتید خاطر نشان کرد: تشویق و ترغیب و یک مقداری توبیخ برای عده ای که حاضر نیستند برای کسب معارف دینی تلاش کنند خوب است چرا یک عده ای نباید مشکلات را تحمل نمایند و دنبال علم و تحصیل بروند چراعده ای که استعداد دارند به دنبال علم نمی روند پس از بازگشت به قوم خود آنها را انذار نمی کنند.
وی افزود: الحمدلله به لطف خدا هر روز که می گذرد حوزه های علمیه ما پر برکت تر می شود، غربی ها می خواهند فرهنگی های مبتذل خودشان رابین جوانان مان ترویج دهند، بدانید که تلاش دشمنان هیچ اثری ندارد.
مقیسه اظهار داشت: حضور تبلیغی خواهران کلاردشت خیلی مورد تقدیر است خواهران طلبه در ایام تابستان در روستاها و محلات و شهرها خیلی مؤثر بودند، خدا را شاکریم که حوزه علمیه کلاردشت شاخ و برگ پیدا کرد و این از تلاش های مسئول محترم و ریاست حوزه است. برنامه با سخنرانی حجت الإسلام دیباجی مسئول مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت ادامه پیداکرد.
حجت الاسلام دیباجی ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید به طلاب و اساتید و والدین طلاب خاطر نشان کرد:مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت از زمانی که تشکیل شده تا الان تحولات زیادی در آن اتفاق افتاده است، ما با مشکلاتی که داشتیم توانستیم ای نمدرسه را نگه داریم و این فقط به لطف خدا بوده است. تمام هم و غم ما این است کهطلبه هایمان را را از نظر ایمانی و تقوایی رشد بدهیم.
یکی از امتیازات حوزه این است که آن کسی که در بعضی از مجامع به دلیل مکنت مالی می روند اما آمدن به حوزه به امکانات دنیایی طلبه بستگی ندارد بلکه به علاقه و جذبه معنوی خودش بستگی دارد.
دیباجی در ادامه افزود: آقای مجتهدی که یک انسان وارسته و والا مقام است میگفتند ما 5 نوع طلبه داریم1. طلبه ای که دارای نمرات بسیار عالی و بهترین تقواست 2. طلبه ای که دارای تقوی عالی و و درسش هم خوب است. ولی در حد عالی نیست.3. طلبه ای که خوبه، تقوای آن خوب است ولی عالی نیست 4. طلبه ای که درسش خوب است ولی تقوا ندارد نه این فرد را من دوست دارم و نه مردم دوستش دارند.5. طلبه ای که نه تقوی دارد نه درسی میخواند، این فرد را من اصلاً دوست ندارم. لذا به ما طلبه ها می فرمودند طلبه ها سعی کنیم دو بال اصل علم که ، علم و تقواست هردو را داشته باشیم و اقای ما به طلاب در طول این سالها هم این بوده است.
وی با بیان تبریک به پدر و مادرهایی که فرزندانشان را به حوزه علمیه فرستادند خاطر نشان کرد: طلبه ها سربازان گمنام این مملکت هستند ، مثل شهدای گمنامی هستند که رفتند و با افتخار ما را سربلند کردند.
دیباجی گفت: اصل و بنای حوزه براساس این نبوده که به طلبه ها کار بدهد بلکه می خواهد به طلبه ها آموزش دهد.
چرا به دانشگاه ها اشکال وارد نمی کنید چطور لیسانس و فوق لیسانس دانشگاهی داریم که بیکارند، دیوار کوتاه تر از حوزه پیدا نکردید که به حوزه اشکال وارد می کنید ما برای این منظور حوزه علمیه را باز نکردیم ولی کم تر پیدا می شود که طلبه ای پیدا شود که بیکار شود.
دیباجی در پایان گفت: ما در حوزه تقوی، عفت، حیا و معنویت را آموزش می دهیم لذا از شما خانواده ها می خواهیم که با ما همکاری کنید و بگذارید حوزه جذب بیشتری داشته باشد و فرزندانتان به سمت حوزه تشویق شوند.
در پایان به نفرات برتر پایه های اول تا پنجم هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.
هیچ چیز از خداوند عالم مخفی نمی ماند....
جلسه اساتید و کادر با حجت الاسلام دیباجی مسئول محترم مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در مدرسه علمیه الزهراء(س)برگزار گردید.
دیباجی ضمن عرض تبریک سال تحصیلی جدید و خوش آمد، خاطر نشان کرد: خواهش من به شما این است که هر یک از خواهران نظرات خود را راجع به اداره مدرسه، اشکالاتی که طلاب با آنها برخورد می کنند، علت پیشرفت و پس رفت تحصیلی آنها و پیشنهادهای خود را بیان کنند.
وی افزود: سعی می کنیم یک بحث علمی نیز در جلسات آینده داشته باشیم، نکات اخلاقی سوره اسراء در جلسات آینده بررسی می نماییم.
دیباجی در پایان گفت: انسانها ها اعمالشان و نیتهایشان باقی می ماند، و ثبت آن ها بر روی کاغذ مهم نیست بلکه ثبت آنها در نامه اعمال مهم است و هیچ چیزی از خداوند عالم مخفی نمی ماند.
سخنرانی خانم کاظمی مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت قبل از خطبه نماز جمعه.
به گزارش خبر نگار مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت خانم بحر کاظمی مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در نماز جمعه این هفته شهرستان کلاردشت قبل از خطبه امام جمعه شهرستان، سخنرانی ایراد نمودند.
بحر کاظمی بعد از تبریک به مناسبت دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) گفت: ا ز امام رضا(ع) درباره بهترین بندگان سؤال شد. فرمودند: آنان که هرگاه نیکی کنند خوشحال شوند و هرگاه بدی کنند آمرزش خواهند و هرگاه عطا شوند شکرگزارند و هرگاه بلا ببینند صبر کنند و هرگاه خشم کنند در گذرند.
ایشان در ادامه گوشه ای از فعالیتهای فرهنگی و پژوهشی مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت و هم چنین ستاد بانوان کلاردشت را خدمت نمازگزاران بیان نمودند.
و در پایان خان بحر کاظمی اعضای ستادبانوان شهرستان کلاردشت را اعلام کرد که متشکلند از مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت، امور بانوان فرمانداری، اداره آموزش و پرورش، بسیج حوزه مقاومت محدثه خواهران ، کانون پرورشی و فکری کودکان و نوجوانان، انجمن امور بانوان، قرآن پژوهان و کتابخانه عومی.
توسعه حوزه مرهون مردمی بودن حوزه می باشد.
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله) کلاردشت جلسه بررسی عملکرد مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت با مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران، مؤسس ، اعضای هیئت أمناء و کادر مدرسه برگزار گردید.
حجت الإسلام دیباجی مؤسس مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت ضمن عرض خیر مقدم گویی و تشکر از حضار گفت: باید تلاش و سعی مان بر این باشد که کار را فقط برای خدا انجام دهیم، اگر کار برای خدا انجام گیرد موجب سعادت در دنیا و آخرت می شود و اگرکار برای غیر خدا باشد باعث زیان در دنیا و آخرت می شود.
در ادامه خانم کاظمی مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت گزارشی از عملکرد آموزشی- فرهنگی- پژوهشی مدرسه ارائه دادند.
در ادامه حجت الإسلام غفاری مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران ضمن تشکر ویژه از جمعیت تعاون به ویژه نماینده جمعیت تعاون حجت الإسلام دیباجی و سایر همکاران خاطر نشان کرد: نظام ما مرهون حوزه علمیه است، حوزه علمیه مادر نظام است.روحانی شدن و طلبه شدن یک شغل نیست بلکه تکلیف است، وقتی تکلیف شد از خیلی چیزها باید عبور کرد.حوزه علمیه آمده تا هم علم درست ترویج کند و هم عالم درست تعلیم دهد و علمایی می سازد مانند حضرت امام (ره).
ایشان 3 هدف عمده و مهم این جلسه را اینگونه بیان کردند:1- ابلاغ رویکرد جدید مرکز مدیریت نسبت به اداره حوزه و نقش و جایگاه آن.2- تعاملات آتی در بین 3 زاویه مرکز و مردم و حوزه علمیه و مدارس. 3- دستیابی به راه های ماندگارکردن حوزه های علمیه.
حجت الإسلام غفاری در پایان خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم حوزه را توسعه بدهیم باید تدبیری داشته باشیم و آن هم مردمی بودن حوزه می باشد. از 3 زاویه باید حوزه را مردمی نگاه داریم: مرکز(مجموعه سیاست گذاری)، مردم و مدرسه. و در پایان به اعضای هیئت امناء هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.