روضه های خانگی
مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت:
روضه های خانگی یکی از بهترین راه های صله رحم
خانم زهرا بحرکاظمی مدیر مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) کلاردشت گفت: یکی از بهترین راه های صله رحم، گسترش جلسات روضه و زیارت و قرائت قرآن می باشد.
به گزارش خبرگزاری حوزه در مازندران،خانم زهرا بحرکاظمی مدیر مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) کلاردشت در طی گفتگوئی در رابطه با یرپایی روضه های خانگی در ماه محرم اظهار کرد:یکی از سنّت هایی که از قدیم در بین مردم رواج دارد و بسیار گره گشا می باشد، روضه های خانگی هفتگی یا ماهیانه است که در یک روز مشخص از ماه یا از هفته، واعظ یا ذاکری دعوت می شود و برای اهل منزل، منبر و روضه برگزار می گردد.
وی ادامه داد: این کار هم باعث برکت منزل و دفع بلایاست و هم در تربیت دینی فرزندان تاثیر بسزایی دارد. سنت دیگر این است که کسی از روضه خوانی خواهش می کند به نیابت از او در مجلس عمومی یا خصوصی روضه ای بخواند .معظم له همیشه سفارش به روضه های هفتگی و توسلاتی از این دست می نمودند و اثرات این گونه توسلات را برای مردم بازگو می کردند. برای ایشان تعداد مستمعین هرگز موضوعیت نداشت و هیچ گاه روضه ای برای ایشان تکراری نبود.
خانم بحرکاظمی گفت:در جامعه امر روضه خواني از دير باز به عنوان يك سمبل ديني حفظ شده و در زمانهاي مشخص و مكانهاي مشخص به عنوان يك امر اطلاع رسانی به حفظ دین کمک زیادی کرده است.
وی با اشاره به آثار برپایی روضه خانگی خاطر نشان کرد: به فرموده یکی از علمای بزرگ، روضه های خانگی باعث برکت خانه است. نگوییم در مسجد روضه میگیرم مسجد برای خودش برکت دارد، در خانه تان روضه بگیرید بگذارید،السلام علیک یا ابا عبد الله در خانه شما گفته شود و زیارت اهل بیت علیه السلام خوانده شود.
مدیر مدرسه علمیه خواهران کلاردشت تصریح کرد: یکی از بهترین راه های صله رحم، گسترش این جلسات روضه و زیارت و قرائت قرآن می باشد.
وی افزود:با توجه به اهمیت و فواید عمیق روضه ها خانگی و فراهم نبودن شرایط از جمله بهره مندی از واعظین و مادحین برای عمومی که تمایل به برپایی مجالس خانگی دارند، مدرسه علمیه الزهراء(سلام الله علیها) کلاردشت پذیرایی این امر گردید، تا در دهه اول محرم عامل برکت در منازل و انتقال آثار و فواید روضه های خانگی به شکل ساده و مختصر شود.
نشست کمیته فرهنگی در حوزه علمیه الزهرا(س) کلاردشت
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت نشست کمیته فرهنگی بانوان کلاردشت در مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت برگزار گردید .
در این نشست مدیریت مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت ، بحر کاظمی ضمن بیان مناسبت های ماه ذی الحجه ، فضیلت این ماه را این چنین بیان کرد: ماه ذی الحجه ماهی است بسیار پربرکت. رسول خدا (ص) فرمود: عبادت و کار نیک در هیچ ایامی به اندازه این ایام (ده روز اول ماه ذیالحجه) فضیلت ندارد.
وی خاطر نشان کرد: در بعضی از روایات آمده است، شب های دهگانه ای که قرآن در سوره “والفجر ولیال عشر” به آن سوگند یاد کرده است، شب های دهه اول این ماه شریف است و این سوگند به خاطر عظمت آن است.
وی افزود: وجود دو عید مهم اسلامی عید قربان (عید اضحی) و عید غدیر (عید ولایت) و روز عرفه و خاطره دعای عجیب و بسیار گرانبهای امام حسین (ع) در عرفات، شکوه و عظمت خاصی به این ماه بخشیده، و سزاوار است همه مومنان از فضای آکنده از معنویت این ماه غافل نشوند و در خودسازی و تهذیب نفس بکوشند.
وی در ادامه افزود: ما که مسؤولین فرهنگی شهرستان هستیم باید طرح ها و برنامه هایی را طراحی و اجرایی کنیم که درشأن و راستای منویات مقام معظم رهبری و جامعه اسلامی باشد.
در ادامه حاضرین در مورد برنامه های ماه ذی الحجه تبادل نظر کردندو قرار بر این شد که گارگاه تخصصی برای خانواده ها با دعوت از دکتر اندر خورا برگزار گردد و همچنین تفسیر دعای عرفه و جشن عید غدیر به صورت شهرستانی تدارک دیده شود.
نشست با موضوع تفسیر سوره حمد
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت نشست تفسیر سوره حمد با حضور اساتید و بانوان مسئول شهرستان کلاردشت برگزار گردید.
در این نشست مدیر مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت بحر کاظمی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) تقسیر بسم الله الرحمن الرحیم سوره را ایچنین بیان کرد: امام صادق (ع) فرمودند: شیطان چهار بار فریاد کشید و ناله سر داد، نخستین بار روزی بود که از در گاه خدا رانده شد، سپس هنگامی که از بهشت به زمین تنزل یافت، سومین بار هنگام بعثت محمد (ص) و آخرین بار زمانی که سوره حمد نازل شد.
در میان اقوال و ملل مختلف ، رسم است که کارهای بزرگ و باارزش را به نام بزرگی از بزرگان خویش که مورد احترام و علاقه ی آنهاست، شروع می کنند تا آن کار میمون و مبارک گردد و به انجام رسد. البته آنان بر اساس اعتقادات صحیح یا فاسد خویش عمل می کنند.گاهی به نام بت ها و طاغوت ها و گاهی با نام خدا و به دست اولیای خدا ، کار را شروع می کنند.
وی خاطر نشان کرد: بسم الله الرحمن الرحیم سر آغاز کتاب الهیست. بسم الله نه تنهادر ابتدای قرآن بلکه در آغاز تمام کتاب های آسمانی بوده و در سولوحه ی کار و عمل همه ی انبیا قرار داشت. که حضرت علی (ع) هم در این مورد می فرماید: بسم الله ، مایه برکت کارها و ترک آن موجب نا فرجامی است.
وی افزود: بر زبان آوردن بسم الله در شروع هر کاری سفارش شده است ، در خوردن و خوابیدن و نوشتن ، سوار شدن بر مرکب و مسافرت و بسیاری کارهای دیگر. حتی اگر حیوانی بدون نام خدا ذبح شود ، مصرف گوشت آن حرام است و این رمز آن است که خوراک انسان های هدف دار و موّحد نیز باید جهت الهی داشته باشد. بسم الله تاج سوره هاست ، تنها در سوره توبه بسم الله نیامده و این به فرموده حضرت علی (ع) به آخر آن است که بسم الله کلمه امان و رحمت است، واعلام برائت از کفار و مشرکین ، با اظهار محبت و رحمت سازگار نیست.
نشست هیئت امنای مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت با نماینده مجلس دکتر احمدی
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت جلسه ای با حضور مدیران مدارس علمیه کلاردشت ،چالوس ، نوشهر وفرماندار کلاردشت و هیات امنای مدرسه علمیه کلاردشت با نماینده محترم مجلس شورای اسلامی در تاریخ 11/5/95 در مدرسه علمیه کلاردشت برگزار گردید .
در ابتدا آیاتی از قرآن تلاوت گردید و در ادامه خانم بحرکاظمی ضمن عرض خیر مقدم خدمت همه مهمانان گزارشی از عملکرد فرهنگی مدرسه علمیه کلاردشت را در سطح شهرستان بیان کردند . و در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ادبی یکی از اعضای هیات امنا گزارش مبسوطی در مورد سال تاسیس و فعالیتها و نقش و اثرات مدرسه علمیه کلاردشت را در سطح شهرستان بیان کردند .
خانم راحله غلامرضایی مدیر محترم مدرسه علمیه امام حسین چالوس گزارشی از فعالیتهای مدرسه چالوس و نوشهر را خاطر نشان کردند و مشکلات مدرسه من جمله در مورد نداشتن مهد کودک در مدرسه چالوس و نوشهر و زمین برای ساخت مدرسه چالوس را بیان کردند .
در ادامه جناب آقای دکتر احمدی ضمن تقدیر و تشکر از مدیران مدارس فرمودند واقعا جای خوشحالی دارد که در کلاردشت مدرسه علمیه دارای فعالیتهای چشمگیری در سطح شهرستان دارد .
در ادامه فرمودند : مدارس علمیه نیازمند حمایتها می باشند لذا بنده تمام تلاشهای خودم را در جهت حمایت از حوزه علمیه خواهم داشت .
در پایان خاطر نشان کردند : مشکل زمین مدرسه چالوس را پیگیری و حل خواهند کرد .
در پایان مراسم لوح تقدیر و هدیه مرکز مدیریت به نماینده محترم با ذکر صلوات بر محمد و ال محمد تقدیم گردید .
فصل تابستان فرصتی برای پرورش دین خواهی و خداجویی
فصل تابستان فرصتی برای غنی سازی اوقات فراغت، پرورش روح دین خواهی و خداجویی است.
به گزارش خبرنگار حوزه علمیه الزهرا (س) کلاردشت مدیریت حوزه علمیه الزهرا(س) کلاردشت بحر کاظمی در رابطه با اجرای طرح بزرگ جهاد حوزوی بیان کرد: فصل تابستان فرصتی برای غنی سازی اوقات فراغت، پرورش روح دین خواهی و خداجویی است که در آن به جای آنکه انسان تنها باشد با خدا گام بردارد، و به کودکان و نوجوانان به طور عملی بیاموزد که خداوند مظهر آرامش، عشق و معنویت است و ریشه بسیاری از مشکلات با دعا و نماز، قرآن برطرف می شوند.
بحر کاظمی خاطرنشان کرد: روحانیون سکانداران هدایت این نسل در دنیای طوفانی عصر حاضر هستند، عصری که جاهلیت مدرن با زورگویی و قلدری تلاش در جهت یکسان سازی فرهنگ منحط غربی دارد، فرهنگی که همه ی تلاش آن در مادی نمودن آدمی و افکار و آرمان های وی دارد بنابراین در برابر آن کمیت خطرناک تبلیغات ضد اسلامی دشمنان در اوضاع کنونی غیر از برنامه ریزی های حساب شده و منسجم در زمینه توسعه کمیت تبلیغاتی که مسؤولیت فوق العاده ایست و توان و تلاش مادی و معنوی طلاب را می طلبد.
به همین خاطر حوزه علمیه الزهرا (س) کلاردشت برای ارتقاء سطح علمی، فرهنگی و معنوی کودکان ، نوجوانان و بانوان کلاس هایی از قبیل : مباحث اخلاقی ، داستان گویی دینی و بیان احادیث، اعتقادی ، حفظ- تفسیر و آموزش تجوید قرآن کریم، کامپیوتر، تکواندو، جبرانی عربی ، هنرهای دستی( قلاب بافی- شبه فرش – تابلوفرش- گلیم و…)از تاریخ 27 /4/95 لغایت 15/5/95 با حضور 11 نفر مربی و مبلغ در روستای اجابیت برگزار میگردد.
در این طرح مربیان از فرصتهایی که دارند تمام وقت را جهت هدایت جوانان به مسیر درست بکار میگیرند و با دادن جایزه به انان ، زمینه معنوی را تقویت کرده و خانواده ها را نسبت به تربیت فرزند حساس می کنند تا احساس مسئولیت کرده و فرزندان را رها نکنند .
تواضع و فروتنی از صفات حمیده و خصال ستوده انسانی است
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهرا (س) کلاردشت 36 نفر از طلاب و اساتید مدرسه به اردوی زیارتی مشهد مقدس مشرف شدند .
خانم زهرا بحرا کاظمی مدیریت مدرسه علمیه کلاردشت بیان کرد : این اردوی زیارتی که از تاریخ 19/4/95 الی 23/4/95 برگزار گردید 36 نفر از طلاب و اساتید شرکت داشتند . در این اردو سعی برا ان شد که از برنامه های حرم مطهر بیشتر استفاده گردد.
وی خاطر نشان کرد : تواضع و فروتنی از صفات حمیده و خصال ستوده انسانی است ائمه اطهار که در تمام سجایای اخلاقی و فضایل نفسانی نمونه و سرمشق دیگران بودند در این خصلت حمیده نیز گوی سبقت را از همگان ربوده اند .
بحر کاظمی در پایان افزود : تمام سعی و همت اساتید مدرسه در این سفر بنا بر این بود که طلاب با فضایل اخلاقی امام رضا (ع) اشنا شوند و در این سفر طلاب به اماکن مذهبی خواجه ربیع ، خواجه اباصلت و خواجه مراد رفتند و همچنین از نمایشگاه عفاف و حجاب مسجد گوهر شاد دیدن داشتند .
اردوی زیارتی مشهد مقدس
? ظهر و شب حرم مطهر.
4- زیارت اصحاب امام رضا(خواجه اباصلت ، خواجه مراد و خواجه ربیع)
5- بازدید از نمایشگاه عفاف و حجاب در مسجد گوهرشاد.
6- برنامه خرید هدیه و سوغ اتی برای خانواده.
حوزه های علمیه خواهران پیشتاز ترویج و نشر فرهنگ و معارف قرآن
به گزارش خبرنگار حوزه علمیه الزهرا(س) کلاردشت نشستی با حضور مدیریت مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت بحر کاظمی و ریاست اداره ارشاد اسلامی کلاردشت جناب آقای سلیمانپور برگزار گردید.
در این نشست مدیریت حوزه علمیه الزهرا (س ) گفتند : ترویج و نشر فرهنگ و معارف قرآن ، رسالتی مهم و خطیر بوده و حوزه های علمیه خواهران به عنوان پرچمداران هدایت دینی در جامعه، پیشتاز این عرصه می باشند، از این رو مدرسه علمیه الزهرا (س) آمادگی کامل در زمینه همکاری در کارهای فرهنگی ، بر پایی نمایشگاه و کلاس های خوشنویسی و … دارد. لذا اساتید و طلاب این مدرسه می توانند به عنوان بهترین نیرو با اداره ارشاد همکاری داشته باشند.
ریاست اداره ارشاد اسلامی جناب آقای سلیمانپور خاطر نشان کردند: خدا را شاکریم که در شهرستان حوزه علمیه خواهران را داریم و الحمدلله حوزه علمیه خواهران توانسته است فعالیتهای چشمگیر فرهنگی را انجام دهد .
در ادامه افزودند : ما تمام سعی خود را میکنیم تا تعامل خوبی با حوزه علمیه داشته باشیم و به امید خداوند جلسه ای با حضور مسئولین گذاشته می شود تا نمایشگاه عفاف و حجاب با همکاری حوزه علمیه در سطح شهرستان در شهریور ماه برگزار گردد.
برگزاری نشست مبلغین مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت با مؤسس مدرسه
حجت الإسلام دیباجی مؤسس مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در دیدارجمعی از مبلغین مدرسه گفت: جوانانمان مرتب در معرض هجمه های فرهنگی دشمن قرار می گیرند مانند موبایل – صفحه های اجتماعی متنوع ، ماهواره و … همه اینها در معرض هجوم هستند، کانالهایی که در آن فرهنگ غرب را به راحتی نشان می دهند. آن چیزی که در جامعه ما دارد کم رنگ می شود حیاست.
وی در ادامه افزود: ما 4 نوع انتخاب داریم1- انتخاب کورکورانه 2- انتخاب اجباری 3- انتخاب اضطراری4- انتخاب آگاهانه، شجاعانه و عاشقانه از روی محبت، گاهی انتخاب عقلانی است و گاهی هوای نفس است.
ایشان مجاری ورود شناخت را گوش و چشم و قلب معرفی نموده و خاطر نشان کردند: در تعقیبات نماز صبح می خوانیم : اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُک بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَیک صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اجْعَلِ النُّورَ فى بَصَرى وَ الْبَصیرَةَ فى دینى وَ الْیقینَ فى قَلْبى وَ الاِْخْلاصَ فى عَمَلى وَ السَّلامَةَ فى نَفْسى وَ السَّعَةَ فى رِزْقى وَ الشُّکرَ لَک اَبَداً ما اَبْقَیتَنى
وی اشاره کرد: تبلیغات طلاب باید آنقدر توانمند باشد که بصیرتی را القاء کند که آن انتخاب، انتخاب آگاهانه باشد و انسان به آن جایی برسد و بگوید که خودم خواستم با این تفاوت که نمی دانداین خود عقلانی است یا نفسانی.
دیباجی در پاسخ به اینکه وجود حوزه علمیه خواهران چقدر لازم است و اساساً چقدربرای جامعه راهگشاست اظهار داشت: وجود حوزه علمیه برای جامعه ضروری است و راهگشا بودن آن بستگی به تبلیغ مفید و مؤثر دارد، اگر کسی بخواهد در دیگران تأثیر گذار باشد و آنهارا جذب کند ابتدا باید اخلاق زیبا داشته باشد و به خاطر رضای خدا درس بخواند تا دیگران اثرات حرف آن را بفهمند.
مؤسس مدرسه علمیه کلاردشت در پایان افزود: اگر می خواهید حرفتان اثر گذار باشد از طریق چهره به چهره آنها را جذب کنید، برخورد درست و عاطفی داشته باشید، به فرموده رسول خدا(ص) شما نمی توانید با اموال، مردم را جذب کنید لذا با اخلاقتان می توانید جذب کنید و این نیاز به مطالعه دارد در نتیجه سطح تبلیغ را با مطالعه افزایش دهید.
پذیرش سطح 2
نقش غذا در عبادات
آیا غذاهایی که می خوریم (نوع، مقدار، چگونگی به دست آوردن آن و.. . ) نقشی در عبادات ما دارد؟
پاسخ:
همان طوری که کردار انسان تأثیر مثبت یا منفی در قلب و دل دارد، غذا نیز از نظر کمیت و کیفیت تأثیر بسزایی در نورانیت یا سیاهی قلب دارد. دل را روشن و باز میکند. به دل توفيق روآوري به خدا میبخشد كه در عبادت تاثیر می گذارد. پرخوری باعث سنگدلی می شود. پیامبر اکرم (ص) فرمود: « دلها را به زیاد خوردن و آشامیدن نمیرانید؛ زیرا دلها مانند زراعتی که بیش از حد آبش دهند، میمیرد». (1)
در بعضى از احادیث رابطه میان غذاى اضافى و سنگدلى و عدم پذیرش موعظه دیده مى شود؛ از جمله، در کتاب «اعلام الدّین» از پیغمبر اکرم نقل شده : « از غذاى اضافى بپرهیزید که قلب را پر قساوت مى کند. از اطاعت حق تنبل می سازد. گوش را از شنیدن پند و اندرز کر می نماید!». (2) همین معنى در بحارالانوار از بعضى راويان اهل سنّت از پیغمبر نقل شدهاست. (3)
از این حدیث استفاده می شود که غذاى اضافى سه پیامد بد دارد: قساوت میآورد؛ انسان را در انجام عبادات و طاعات تنبل می کند؛ گوش شنوا را در برابر مواعظ از انسان مى گیرد! این مطلب کاملًا قابل حس است که وقتى انسان غذاى زیاد و سنگین می خورد، عبادات را به زحمت به جا می آورد. نشاطى براى عبادت ندارد. هنگامى که غذاى ساده و کم مى خورد، پيش از اذان صبح بیدار است. نشاط دارد. حال مطالعه و عبادت دارد. همچنین به تجربه ثابت شده است هنگامى که انسان روزه مىگیرد، رقّت قلب پیدا مىکند. بیش تر براى شنیدن اندرز آمادگي پيدا مي كند؛ بر عكس هنگامى که شکم پر است، فکر انسان درست کار نمی کند و خود را از خدا دور مى بیند. در روایات به رابطه میان خوردن غذاى حرام و عدم قبولي نماز و روزه و عبادات، اشاره شده است. از پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله مى خوانیم: «هرکسى لقمهاى از غذاى حرام بخورد، تا چهل شبانه روز نماز او قبول نمى شود. تا چهل روز دعاى او مستجاب نمى گردد؛ هر گوشتى که از حرام بروید، آتش دوزخ براى آن سزاوارتر است؛ حتّى یک لقمه باعث روییدن گوشت مى شود!»(4)
در روایت مشروحى در تفسیر عیّاشى از امام صادق علیه السلام نقل شده درباره این که چرا خداوند خون را حرام کرده مى فرماید: «این که خداوند خوردن خون را حرام کرده، به خاطر آن است که سبب جنون و سنگدلى و کمبود رأفت و مهربانى مى شود.. . تا آن جا که ممکن است فرزند و یا پدر و مادرش را به قتل برساند!». در بخش دیگرى از این روایت مى فرماید: «امّا شراب، خداوند آن را به سبب تأثیر و فسادش حرام کرده. دائم الخمر مانند بت پرست است. بدنش لرزان مى شود، نور (معنویّت) او را از بین مىبرد، شخصیّت او را ویران مىسازد!(5).
در احادیث اسلامى در ارتباط نوشیدن عسل با صفاى قلب، از امیرمؤمنان على علیه السلام مى خوانیم: «الْعَسَلُ شِفاءٌ مِنْ کُلِّ داءَ وَ لا داءَ فیهِ یُقِّلُ الْبَلْغَمَ وَ یُجَّلِى الْقَلْبَ؛ عسل باعث شفاى تمام بیماری ها است و در آن بیمارى نیست، بلغم را کم مى کند و قلب را صفا مى بخشد». (6)
پی نوشت ها:
1. بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار، ج69، ص 199. 2. محمدی ری شهری، میزان الحکمه، ج 1، ص 18، حدیث 589. 3. بحار، ج 74، ص 182. 4. سفینة البحار، ج 1، مادّه اکل. 5. مستدرک الوسائل، ج 16، ص163. 6. بحار الانوار، ج 63، ص 294.
منبع:پایگاه پرسمان قرآن
جایگاه خانواده موفق در نگاه دینی و سبک زندگی اسلامی
همایش تحکیم خانواده با سبک زندگی اسلامی با همکاری مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در سالن شهید رجائی اداره آموزش و پرورش برگزار گردید.
در این همایش خانم بحر کاظمی مدیریت مدرسه علمیه الزهراء(س) ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام الله فجر گفت: دهه فجر فرصت بازنگری در ارزش ها و آرمانهاست و اینکه چه بودیم و چه کردیم و چه می خواستیم اکنون کجاییم و چه می کنیم.
وی نقش مؤثر زنان در پیروزی انقلاب اسلامی را یادآور شد و خاطر نشان کرد: زنان نه تنها دربرخی موارد در صحنه مبارزه حضور جدی و فعال داشته و خود در خط مقدم مبارزه حاضر می شدندبلکه مشوق اصلی مردان و همسران خویش برای شرکت در این مبارزه به حساب می آمدند، نقش مؤثردیگر آنان تربیت فرزندان صالح برای ادامه راه و آینده نهضت اسلامی بود که از اهمیت ویژه ای برخوردار ست.
بحر کاظمی در ادامه با بیان اینکه یک خانواده موفق در نگاه دینی و سبک زندگی اسلامی چه جایگاهی دارد اضافه کرد: خداوند در سوره روم آیه 21 سه شاخصه خانواده موفق را بیان کرده است که آن آرامش، مودت، رحمت است،با توجه به این آیه در یک خانواده موفق قرآنی پدر و مادر هسته مرکزی و کانون خانواده هستند که در رأس هرم قرار دارند و فرزندان در گرد این کانون هستند البته باید خاطر نشان کرد که خانواده در قرآن نه مرد سالار است، نه زن سالار، و نه فرزند سالار بلکه جایگاه مودت و رحمت و آرامش و تفاهم سالاری است.
مدیر مدرسه علمیه الزهراء(س) بیان کرد: 5 عامل اساسی برای نهادینه کردن مفاهیم دینی در تربیت نسلهای شایسته شامل: 1- لقمه حلال2- نورانی بودن روزی و این نقش ممتاز مادران را می طلبد.3- فرزندان براساس آنچه می بینند تربیت می شوند.4- کودکان براساس آنچه که می شنوند تربیت می شوند.5- بچه ها بر اساس آنچه که می گویند تربیت می شوندمی باشد.
وی ادامه داد: دارابودن اخلاق خوش یکی از اصول بسیار مهم و سرنوشت ساز در حیات انسان هاست، حفظ حرمت و شخصیت دیگران، در گرو احترامی است که در برخوردها از انسان ظاهر می گردد، رعایت این مسئله از سوی کسانی که باهم انس و الفتی دارند باعث استحکام دوستی و گرمی روابط خواهد شد.
بحر کاظمی در پایان خاطر نشان کرد:متأسفانه امروزه وقتی به نمونه های بیرونی خانواده نگاه می کنیم ، می بینیم مردان نقش عابر بانک را بازی می کنند و باید پولی کسب کنند و آن را هزینه مایحتاج خانواده نمایند یا زن در خانه نقش یک نیروی خدماتی را ایفا می کند اینها جزئی از زندگی است نه تمام زندگی، آن جیزی که امروز نیاز داریم این است که نقش مردان فراتر از کسب درآمد است و نقش زنان هم فراتر از خانه داری یا کار در بیرون است.
بارش برف در کلاردشت(عکس)
شیوع شیعه به برکت انقلاب بوده است.
نشست علمی تخصصی با موضوع گفتمان انقلاب و قرآن طلاب در مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت برگزار گردید.
حجت الإسلام حیدر رضوان کارشناس مذهبی سازمان تبلیغات اسلامی از کشور هندوستان در این نشست گفت:ما 2 نوع مکتب داریم که هر دو نقش اساسی را ایفا می کند یکی انسان را از ظلمات به سوی نور و دیگری از نور به سوی ظلمات سوق می دهد و اختیار با خودانسان است کدام را بپذیرد.
وی در ادامه در رابطه با اینکه کشور هندوستان چه فایده ای از انقلاب دیده است تصریح کرد: در هندوستان مکاتب مختلفی زندگی می کنند هر مکتبی در مورد زن مطالب خاصی را بیان کرده است که زن در برابر مرد مساوی نیست، در مذهب چینی ها توجه ی زیادی به ظلم دارد در گذشته اگر شوهر فوت می کرد زن را به همراه همسر مرده اش زنده زنده دفن می کردند، بعد مشاهده کردند، این قانون درست نیست یک مقداری تخفیف قائل شدند که زن در مراسم و مجالسات شرکت نکنند به این صورت ؛ زنی که شوهرش فوت کرده، حق نداشت، در مراسم شرکت کند و زنی که شوهرش مرده نباید آرایش کند و برای همیشه لباس سفید باید بپوشد.
حیدر رضوان در پایان اظهار داشت: بعد از وقوع انقلاب نظریه صحیح در مورد زن مطرح شده که حقوق زن مساوی حقوق مرد است، قبل از انقلاب در هندوستان حوزه ی علمیه که مخصوص خواهران باشد وجود نداشته، ولی بعد از انقلاب، در همین هندوستان، حد اقل 50 حوزه ی علمیه دایر است. یکی از تعلیمات هندوستان این بوده که زن نباید درس بخواند پس شیوع شیعه در هندوستان به برکت انقلاب بوده است.
دیدارکادر مدرسه علمیه الزهراء(س) با امام جمعه شهرستان کلاردشت
به مناسبت ایام الله دهه فجر کادر مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت با امام جمعه شهرستان حجت الإسلام مقیسه دیدار نمودند.
خانم بحر کاظمی مدیر مدرسه ضمن تبریک ایام و تقدیر و تشکر، گزارشی از فعالیتهای مدرسه در ایام الله دهه فجر ارئه دادند.
قرائت سوره انعام هدیه به روح آیت الله نمر و 46 تن از شیعیان عربستان
شهادت مظلومانه عالم ربانی، آیت الله شیخ نَمر(ره) را به دست عوامل مزدور وهابیت سعودی به عموم مسلمانان جهان و پیروان خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام تسلیت عرض می نماییم.
در پی اعدام مظلومانه آیت الله نمر و 46 تن دیگر از شیعیان در عربستان، طلاب مدرسه علمیه الزهراء (س) کلاردشت در سالن اجتماعات این مدرسه تجمع نموده، و تنفر و انزجار خود را از این اقدام وحشیانه آل سعود اعلام داشتند.
و پس از قرائت نماز مغرب و عشا، قرائت یک صفحه از سوره انعام را به روح آیت الله نمر و 46 تن از شیعیان عربستان هدیه نمودند.
تآثیرات تلفن همراه برمسائل معنوی و اخلاقی
خانم پاک کارشناس مذهبی مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در نشست بصیرتی با عنوان تآثیرات تلفن همراه برمسائل معنوی و اخلاقی در پاسخ به سؤال اینکه آیا تلفن همراه می تواند به ابزار مفیدی تبدیل شود که در خدمت اخلاق و معنویت باشد خاطر نشان کرد: همه این مسائل در گرو چگونگی استفاده و بهره مندی از این ابزار می باشد، گاهی اوقات ممکن است تیغ تیزی به ناحق در شکم انسانی فرو رفته و او را به کام مرگ برساند و یا در دست یک جراح ها هر روز بر دست قرار گیرد و انسانی را از چنگ مرگ رها کند.
وی اضافه کرد: تلفن همراه را می توان با درایت و تدبیر به ابزار مفیدی تبدیل نمود که در خدمت اخلاق و معنویت باشد اما در وضعیت کنونی و با روندی که ادامه دارد و با نگاهی به تصاویر مستهجن، بلوتوث های مبتذل، امواج ماهواره ای، موسیقی های حرام، تضعیف باورهای دینی، پیامک های غیر اخلاقی و ارتباط های نامشروع و با گسترش فوق العاده و استقبال روز افزونی که جوانان و نوجوانان از تلفن همراه دارند جامعه را در معرض آسیب های جدّی اخلاقی، دینی و اضطراب ها و تشویش قرار داده و زمینه معضلاتی نظیر ارتباط دختران با پسران نامحرم و برقراری ارتباط های خارج از مرز اخلاق را فراهم نموده است.
پاک هم چنین ابراز داشت: استفاده بیش از حد تلفن همراه باعث پیامدهای روانی زیادی می شود ازجمله پرخاشگری، تحریک پذیری، بدخلقی، افسردگی، بی قراری، بی حوصلگی، کج خلقی، کاهش حافظه، تغییرات الگوی خواب، افزایش نوع خاصی از تومورهای مغزی، و بالاخره استفاده آزاد از تلفن همراه و همراهی این ابزار شیطان با نوجوانان و جوانان تا کجا و به چه حقیقتی؟!
وی با تأکید بر اینکه 89 درصد تلفن های همراه دست کسانی است که اصلاً استفاده از آن ضرورتی برایشان نداردافزود: فقط 11 درصد استفاده ضروری از تلفن همراه می کنند و الان هم که مکالمه رایگان و انواع و اقسام برنامه های لاین و تلگرام و … وجود دارد.
سازنده ی این برنامه ها عاشق چهره ی ما نیستند بلکه صددرصد پشت این مکالمه های رایگان میلیونی یک هدف بزرگی قرار دارد.
ایشان در پایان حدیثی از امام علی (ع) بیان کردند که فرمود: دنیا و مظاهر آن همچون مارسمّی است که ظاهرش زیبا و فریبنده است ولی سمّی کشنده در درون دارد نادان، فریب خورده و به آن می گراید و هوشمند دانا از آن دوری گزیند.
حضور آیت الله توکل عضو خبرگان رهبری در مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت
آیت الله توکل عضو مجلس خبرگان رهبری درنشست بصیرت دینی مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت ابراز داشت: در باب هدایت دو نوع هدایت داریم1. هدایت عامه 2. هدایت خاصه، هدایت عامه که شامل همه بندگان می شود در قرآن هم بدان اشاره شده؛ شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن؛ قرآن آمده دست همه را بگیرد و این هدایت عامه است.
وی در پاسخ به سؤال مسیر قرآن چه مسیری است و قرآن برای چه آمده است توضیح داد: خداوند در قرآن در آیه 9 سوره حدید علت انذار کتاب را بیان می کند و می فرماید: هُوَ الَّذِى يُنزَِّلُ عَلىَ عَبْدِهِ ءَايَاتِ بَيِّنَاتٍ لِّيُخْرِجَكمُ مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلىَ النُّورِ وَ إِنَّ اللَّهَ بِكمُْ لَرَءُوفٌ رَّحِيم، برای عبد و پیامبرتان آیاتمان را نازل کریم تا شما را از ظلمات به سوی نور رهنمون نماییم.
عضو خبرگان رهبری افزود: با توجه به آیه 2 سوره جمعه هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیِّینَ رَسُولًا مِّنْهُمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آیَاتِهِ وَیُزَکِّیهِمْ وَیُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ وَإِن کَانُوا مِن قَبْلُ لَفِی ضَلَالٍ مُّبِینٍ انبیاء آمده اند تا برای مردم قرآن را تلاوت نمایند، سه کار 1. یزکیهم 2. یعلمهم 3. والحکمة را گوشزد نمایند و صفات رذیله را از آنها خارج نمایند و با تعلیم کتاب جان آنها را آماده کنند تا نور معرفت را جذب نمایند، اما باطنی این نور را جذب می کند که به واجبات عمل نماید و محرمات را ترک ، هر نوری بر این باطن بتابد آن نور را جذب می کند.
آیت الله توکل اظهار داشت: خداوند در قرآن به تقوا سفارش نموده و فرموده اتقوالله و یعلمکم الله.
و روایت داریم من عمل بما یعلم علمهم الله مالم یعلم؛ اگر انسانی به آنچه می داند عمل کند خدا آنچه نمی داند به آن عنایت می کند. تقوا یعنی آنچه بر من واجب است به آن عمل نمایم و محرمات را ترک کنم.
مدیر مدرسه علمیه شهید مطهری تنکابن: لازمه رسیدن به کمال را بهره مندی از استاد باید دانست.
دومین نشست ماهیانه مدارس غرب استان مازندارن، (شهرستانهای محمودآباد، نوشهر، چالوس، کلاردشت، تنکابن ) در مدرسه علمیه امام حسین(ع) شهرستان چالوس برگزار گردید.
خانم طبری مدیر مدرسه علمیه شهید مطهری تنکابن با اشاره به آیات قرآن مبنی بر اینکه ای کسانی که ایمان آورده اید تقوای الهی را پیشه خود نمایید گفت: در 7 آیه از آیات قرآن خداوند به طور مستقیم سخن از تقوا می فرماید اکثر خطبه های امام علی(ع) در نهج البلاغه اوصیکم بتقوی الله امده و در52 کتب فقهی شیعه از تقوا صحبت می کند.
وی هم چنین لازمه رسیدن به کمال را بهره مندی از استاد دانست ویادآور شد: به فرموده امام سجاد(ع) وای به حال کسی که استادی ندارد که او را ارشاد کند. در ظلمات زمین جستجو نموده و انسانهای خوب را پیداکند و اگر پیدا کردیداز آن دست نکشید.
در ادامه نشست تخصصی مدیران و معاونین با موضوعات راههای پاسخ دادن به بخشنامه های مرکز ، بررسی ارائه راهکارهای مناسب جهت برگزاری امتحانات میان ترم و جلسه اساتید، بررسی برنامه ریزی جهت هفته پژوهش و گفتگو درباره فراخوان مقاله علامه حلی و راهکارهای مناسب جهت تقویت ایجاد زمینه در طلاب برای ارتقاء فعالیتهای فرهنگی را بررسی نمودند .
در نهایت جلسه با ذکر صلوات بر نبی مکرم اسلام واهل بیت مطهرش به پایان رسید .
همه ما خط مشی هایی داریم که تکرار آن موجب تثبیت اهداف و خط مشی ها می شود.
مؤسس مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت حجت الإسلام دیباجی طی نشستی با اساتید و کادر مدرسه بیان کردند: همه ما خط مشی هایی داریم که تکرار آن موجب تثبیت اهداف و خط مشی ها می شود،بسیاری از مباحث را عمداً تکرار می نمایم چرا که باعث تثبیت اهداف شود، از شما اساتید و کادر تقاضا دارم که طلاب را به مباحثه و مطالعه تشویق نمایید و تشکر و قدردانی از اینکه مدرسه کلاردشت را در حال پیشرفت به سوی گامی برتر می بینم.
وی ادامه داد: نباید مدرسه خود را با مدارس دیگر مقایسه کرد بلکه هرکسی باید بر اساس وظیفه ای که بر دوش دارد کارهایش را به نحو عالی انجام دهد. چرا که به سبب مدرسه علمیه کلاردشت یک موج تربیتی در تمام مدارس سرایت کند.
در ادامه مؤسس مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت خاطر نشان کرد: ما باید طلاب را برای طلبگی انگیزه دار کنیم و یکی از راهکارهای ایجاد انگیزه در طلاب مقایسه کردن خودشان با اساتید می باشد که با مسئولیت های زیاد از ادامه تحصیل خسته و درمانده نمی شوند.
در ادامه هریک از اساتید به مدت یک دقیقه به بیان ارائه راهکارها پرداختند.
خانم بحر کاظمی مدیریت مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در این رابطه افزود: ما باید به طلاب هدف بدهیم ولی متأسفانه امروزه هدف ها اغلب مادی است. به جای اینکه کلام داشته باشیم بیشتر باید رفتار داشته باشیم. ما باید هدف را برای طلاب ترسیم و القا نماییم.
بالاترین صفات برای مؤمنین عفیف و با حیا بودن است.
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهراء کلاردشت خانم قلوزی کارشناس امور مذهبی مدرسه در نشسست اخلاقی عفت و حیا گفت: یکی از عواملی که باعث رشد انسان می شود، مسئله عفت و حیاست. دلیل این کار هم طبیعتاً به خاطر خداست، نه چیزدیگری، اگر به خاطر چیز دیگری باشد انسان رهاشده و از رحمت خدادور می شود و کسی که نفس خودش را مهار کند نزد خدا خیلی عزیز و محترم به حساب می آید.
وی با اشاره به حدیثی از امام علی (ع)که در وسایل الشیعه جلد5 نقل شده اظهار داشت: اگر کسی هرچه دلش بخواهد، شهوت و آنچه که به آن میل دارد کنترل کند خودش به رشد می رسد و بزرگ می شود.
امام علی(ع) در نهج البلاغه فرمودند: اجر کسی که قدرت بر شهوت و هرزگی و کنترل بر نفسش داشته باشد کمتر از شهادت نیست.
قلوزی افزود: یکی از بالاترین صفات برای مؤمنین فرق نمی کندچه زن مؤمن و چه مرد مؤمن، عفیف و با حیا بودن است،حتی در خلوت، یعنی در خلوت ترین خلوتها همان افکار آلوده را نداشته باشد و این صفت از ضروری ترین صفات مؤمن است. مخصوصاً برای زن ها.
وی خاطر نشان کرد: امام زمان دعایی دارد و می فرماید اللهم الرزقنی توفیق الطاعة و بعد المعصیة و عرفان الحرمة…. خدایا به زنانمان عفت و حیا بده در حالیکه حیا و عفت مخصوص زنان نیست بلکه مردان نیز باید عفت و حیا داشته باشند، اما چرا حضرت فقط برای زن دعاکرده چون مهم ترین سرمایه زن در گرواین است که عفت و حیایش را حفظ کند اگر خدایی نکرده عفت و حیایش را از دست داد سرمایه اش را از دست می دهد و جامعه به سقوط کشیده می شود و مرد را هم به سقوط می کشاند.
قلوزی در پایان اضافه کرد: پیامبر فرمودند: اگر کسی عفیف باشد و خود را حفظ کند مرد و زن عفیف آنقدر نزد خدا عزیز می شوند که هم افق با ملائکه می شوند.
انشاء الله بتوانیم کاری کنیم که خدا از ماخشنود باشد و توفیق بدهد که نفس خودمان را کنترل و مهار کنیم.
نمونه فعالیتهای مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت به مناسبت روز کتاب و کتابدار به روایت تصویر
دینداری ما از خود آگاهی باشد اثر بخش است
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهرا کلاردشت همایش خودشناسی و نقش آن در تقویت شخصیت با حضور دکتر قدوسی برگزار گردید .ایشان در زمینه خود شناسی اموری را متذکر شدند که عبارت است:
1- توجه به نظر دیگران
توجه کنیم به اینکه شخصی که در مورد ما نظر می دهد دارای چه شخصیتی می باشد و نظر دادن هر کسی برایمان مهم و تاثیر گذار نباشد و کسانی برایمان مهم باشند که از ما بالاتر باشند.
در بحث مدگرایی و آرامش ، چون تصور درستی از خودمان نداریم و می خواهیم نظر دیگران را به خودمان جلب کنیم. خانم های بد حجاب اکثرا آیینه در دست دارند چون می خواهند نظر دیگران را جلب کنند.
2- مقایسه خود با دیگران
شخصی که ما خودمان را با آن مقایسه می کنیم مهم است و اینکه در چه زمینه ای مقایسه کنیم هم مهم است. نمی توانیم بدون تصور درستی از خودمان زندگی کنیم. کسانی که غرق مقایسه می شوند ، چشم و هم چشمی می کنند، زندگیشان خراب می شود. در مورد مسائل اقتصادی خودمان را با افرا د فقیر مقایسه کنیم بهتر است تا اینکه با بالاتر از خودمان مقایسه کنیم و ناراحت و افسرده شویم.
3- خودآگاهی
باید خیلی کار کرده باشیم، ما معمولا از خودمان بیگانه هستیم، من واقعی اش خیلی کوچک است ولی من کاذبش خیلی بزرگ است.
ایشان خاطر نشان کردند : اگر دینداری ما از خود آگاهی باشد اثر بخش است ولی اگر تاثیر گرفته از جامعه باشد اثری ندارد.
این موارد از منابع شناخت خود هستند، همه اینها باشند اما به چه نسبت و چند در صد، اگر این نسبت بهم بخورد تعادل هم بهم می خورد، تعادل جامعه در مقایسه با دیگران بهم خورده، توجه به جامعه بیشتر شده ، خود آگاهی کم شده. به چه نسبتی باید این سه مورد را تنظیم کنیم خیلی مهم است، باید به صورت مساوی باشد یعنی هر کدام سی درصد، اما در جامعه ما 30+30+40، که چهل مربوط به خود آگاهی است. برای انسان های عاشق و وسواسی و افسرده می شود اینها را استفاده کرد. وسواسی ها قدرت خود آگاهیشان بالا است و اگر در مقایسه اجتماعی قرار بگیرند بهتر می شوند، افسرده ها خودشان را از جامعه کنار می کشند.
قدوسی در آخر گفت: در بحث خانواده منابع شناخت باید تنظیم شود اگر نشود دچار مشکل می شود، پس نقاط ضعف و قوت خود را حتما ببینیم.
بزرگترین داشته های شما خداوند است.
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت خانم زینت مهدیان کارشناس امور مذهبی مدرسه در جلسه نشست موانع مثبت اندیشی گفت: شمادر زندگی باموانعی مواجه می شوید که مانع می شود شما کاری راانجام دهید و سدّی برای موفقیت شما می شود و این برای همه ی ما قابل باور است که زندگی ما یکسان نیست و برای سلب آرامش و آسایش باید رقابت داشت و شکست یک قضیه اجتناب ناپذیراست.
ایشان از جمله موارد موارد موانع تفکر مثبت عدم اعتماد به نفس، خشم و ترس و غم و اندوه نام برده و خاطر نشان کردند: انسانها بایدامر خودرابه خدا واگذار کنندو در زندگی به خداوند توکل کنند.بدانید که با قرائت ذکر افوضوا همه نیرنگ ها وبدی ها از انسان دور می شود. تفکر در مورد کاستی های زندگی موجب از دست دادن اعتماد به نفس می شود. بزرگترین داشته های شما خداوند است البته در صورتی که خدا را از یاد نبرید،مانبایدنگران آینده باشیم و غصه گذشته را بخوریم.
وی در پایان اظهار داشت: اگرمی خواهید نیروی شیطانی وارد خانه تان نشود سوره بقره،چهار قل و آیة الکرسی را بخوانید تا نیروی شیطانی وارد بدنتان نشود،سوره دخان بخوانید تا سه روز ابلیس وارد خانه تان نمی شود. خانه ای که در آن موسیقی خوانده می شود دعا مستجاب نمی شود.
بیان زیبا ترین و باارزش ترین معارف اسلامی درغالب دعا و نیایش
خانم شاهمرادی کارشناس مذهبی مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت در نسشت هفتگی این هفته طلاب با اشاره به اینکه در حادثه کربلا از همه قشر انسان وجود داشت و هرکدام یک چیز را به انسان یاد می دهند گفت: حضور هر کدام الگوی یک چیز بودند، حضور آقا ابالفضل که مظهر بندگی و وفاداری، حضرت زینب و دختر سه ساله اباعبدالله الحسین که مظهر صبر و استقامت، جون آن غلام سیاه پوست مظهر علاقه و محبت به اهل بیت می باشد همه و همه الگوی مناسب بندگی و عشق به خدا بودند.
شاهمرادی در ادامه در رابطه با اینکه حضور امام سجاد(ع) و وظیفه خطیر ایشان بعد از صحنه کربلا پر رنگ تر شده است خاطر نشان کرد: اولین و مهمترین کار امام سجاد(ع) بعد از عاشورا ، ایراد خطبه، تبیین مظلومیت امام حسین(ع) و نقش بر آب کردن برنامه های اسلام زدایی بنی امیه،2. تبیین معارف غنی اسلامی در غالب دعا و نیایش،3. تربیت شاگردان اثر بخش در تبلیغ معارف ناب اسلام بود.
وی در پایان تصریح کرد: هرچند امامان معصوم از طرف دنیاپرستان و حکومت های طاغوتی زمان خود تحت شدیدترین تهدیدات و فشارهای گوناگون سیاسی، اجتماعی، نظامی، بودند ولی با این تفاسیراین اسوه های تقوا و یکتاپرستی هیچ گاه ازرسالت هدایت و راهنمایی پیروان خود برنداشته و با روش های گوناگون حقیقت را برای آنان روشن می نمودند و امام سجاد نیز در جامعه بحران زده خود با متوسل شدن به دعا و نیایش زیباترین و با ارزش ترین معارف رادر اختیار امت اسلامی قرار دادند.
دیدار اساتید دفتر مقام معظم رهبری با اساتید و کادر مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت
به گزارش خبرنگار مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت حجت الإسلام انواری از اساتید دفتر مقام معظم رهبری در دیدار اساتید و کادر مدرسه علمیه الزهراء(س) پس از ذکر حدیث مشهور و زیبای پیامبر مبنی بر این که حسین منی و أنا من حسین گفت: این من اشاره به شخصیت حقیقی حضرت دارد یعنی حسین شناخته نمی شود مگر اینکه پیامبر شناخته شود و اگر بخواهیم حضرت را بشناسیم آنچه قرآن به مامعرفی کرد باید بشناسیم.
وی افزود: امام حسین (ع) در عاشورای 61 هجری قمری کاری کردند که از زمان آدم (ع) تا آن زمان سابقه نداشت و تا قیام قیامت این حادثه تکرار شدنی نیست. زیرا عمل اباعبدالله الحسین معادل بود با معجزات تمام انبیاء چرا که همه ی انبیاء حرفشان در دو کلمه خلاصه شده بود . 1- ادعا و دیگری دعوت.
در پایان انواری در خطاب به اساتید مدرسه خاطر نشان کرد: شما اساتید در کرسی تعلیم و تدریس شاگردانی را تربیت می کنید که به تعبیر بعضی روایات ایتام اهل بیت (علیهم السلام) محسوب میشوند خیلی مقام بزرگی است انسان یک زمانی یتیم همسایه را نوازش می کند.یک زمان یتیم امام صادق(ع)، یتیم سیدالشهداء، این شاگردانی که در کلاسهای شما حاضر می شوند در حقیقت تحت تکفل ایتام اهل بیت(علیهم السلام) هستند.
انشاءالله خداوند همه ی ما را به علم واقعی که مشمول آیه إنما یخشی الله عباده العلماء است قرار بگیریم.
برگزاری مراسم ولادت حضرت زهراء(س) و روز مادر
به مناسبت ولادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه (س) و روز زن و مادر مراسمی باشکوه، همراه با سخنرانی خانم مهدیان، قرائت لطیفه، مولودی خوانی و اهدای جوایز به اسامی زهرا و فاطمه و برندگان مسابقات فرهنگی و پژوهشی در مدرسه علمیه الزهراء(س) کلاردشت برگزار گردید.
سالروز تولد با سعادت حضرت امام خمینی(ره) مبارک.
با هم مصادف است دو میلاد باشکوه
زین اتفاق، غرق نشاط است روزگار
میلاد عصمت حق و میلاد روح حق
یعنی خمینی آیت محبوب کردگار
از خجسته مادر و فرزند زاد او
دنیا و دین و داد بُوَد غرق افتخار
باشد چو مادر، این پسر از آن دلیر
با دستگاه ظلم و ستم نیست سلزگار
جاوید باد نام خمینی به لوح دهر
همواره باد جلوه ی این مهر برقرار
اعمال عید نوروز
عيد نوروز و اما اعمال عيد نوروز پس چنان است كه حضرت صادق عليه السلام به مُعَلَّى بن خنيس تعليم فرموده كه چون روز نوروز شود غسل كن و پاكيزه ترين جامه هاى خود را بپوش و به بهترين بوهاى خوش خود را خوشبو گردان و در آن روز روزه بدار پس چون از نماز پيشين و پسين و نافله هاى آن فارغ شوى چهار ركعت نماز بگذار يعنى:
هر دو ركعت به يك سلام و در ركعت اوّل بعد از حمد ده مرتبه سوره اِنّا اَنْزَلْناهُ بخوان و در ركعت دوّم بعد از حمد ده مرتبه سوره قُلْ يا اَيُّها الْكافِروُنَ و در ركعت سيّم بعد از حمد ده مرتبه سوره قُلْ هُوَ اللّهُ اَحَدٌ و در ركعت چهارم بعد از حمد ده مرتبه قُلْ اَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ و قُلْ اَعُوذُ بِرَبِّ النّاسِ بخوان و بعد از نماز به سجده شكر برو
و اين دعا را بخوان : اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ الاْوْصِيآءِ الْمَرْضِيِّينَ خدايا درود فرست بر محمد و آل محمد آن اوصياء پسنديده وَعَلى جَمِيعِ اَنْبِيآئِكَ وَرُسُلِكَ بِاَفْضَلِ صَلَواتِكَ وَبارِكْ و بر همه پيمبران و رسولانت به بهترين درودها و بركت ده عَلَيْهِمْ بِاَفْضَلِ بَرَكاتِكَ وَصَلِّ عَلى اَرْواحِهِمْ وَاَجْسادِهِمْ اَللّهُمَّ بر ايشان به بهترين بركتهايت و درود فرست بر ارواح و اجسادشان خدايا بارِكْ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَبارِكْ لَنا فى يَوْمِنا هذَا الَّذى فَضَّلْتَهُ بركت ده بر محمد و آل محمد و بركت ده به ما در اين روز كه آن را برترى داده وَكَرَّمْتَهُ وَشَرَّفْتَهُ وَعَظَّمْتَ خَطَرَهُ اَللّهُمَّ بارِكْ لى فيما اَنْعَمْتَ بِهِ و گراميش كرده و شرافتش دادى و مقامش را بزرگ كردى خدايا بركت ده به من در آنچه به من تفضل كرده اى
عَلَىَّ حَتّى لا اَشْكُرَ اَحَداً غَيْرَكَ وَوَسِّعْ عَلَىَّ فى رِزْقِى يا ذَا الْجَلالِ بدانسان كه هيچكس را جز تو سپاس نگذارم و روزيم را وسيع گردان
اى صاحب جلالت وَالاِْكْرامِ اَللّهُمَّ ما غابَ عَنّى فَلا يَغيبَنَّ عَنّى عَوْنُكَ وَحِفْظُكَ وَما و بزرگوارى خدايا هر چه از من پنهان شده مبادا كمك و نگهدارى تو از من پنهان شود و هر چه فَقَدْتُ مِنْ شَىْءٍ فَلا تُفْقِدْنِى عَوْنَكَ عَلَيْهِ حَتّى لا اَتَكَلَّفَ ما لا را گم كرده ام مبادا يارى خويش را بر آن از من گم كنى تا خود را به زحمت نيندازم درباره اَحْتاجُ اِلَيْهِ يا ذَا الْجَلالِ وَالاِْكْرامِ آنچه را بدان نيازمند نيستم اى صاحب جلالت و بزرگوارى چون چنين كنى گناهان پنجاه ساله تو آمرزيده شود و بسيار بگو يا ذَا الْجَلالِ والاِْكْرامِ .
قبر حضرت فاطمه(س) باید مخفی بماند تا اثر وجودی او در عالم بماند.
مراسم شهادت حضرت فاطمه (س) با سخنرانی حجت الإسلام والمسلمین حاج آقا دیباجی در سالن اجتماعات مدرسه علمیه الزهرا(س) کلاردشت برگزار گردد.
حاج آقا دیباجی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت بانوی مکرم اسلام، حضرت فاطمه(س) فرمودند: حدیث کسائی حدیثی است که از معصوم(ع) نقل شده است و کل حدیث در محوریت حضرت فاطمه(س) می باشد به فرموده پیامبر اسلام(ص) همه ی انبیاء و اولیا ایستاده اند و همه منتظرند که اولین کسی که وارد بهشت می شود فاطمه(س) باشد.
وی در ادامه افزود: حضرت فاطمه(س) توانست 4 فرزند به دنیا آورد که جهان را دگرگون کند. قبر حضرت فاطمه(س) باید مخفی بماند تا اثر وجودی او در عالم بماند. این خدای عالم است که اجازه نداده قبر او آشکارگردد.
لباس متفاوت یک روحانی در برنامه زنده
پیوند: http://bartarinha.ir/
روز پنجشنبه گذشته به مناسبت میلاد پیامبر اکرم برنامه ای تحت عنوان «جشن خاتم» روی آنتن شبکه تهران رفت که حضور یک روحانی با لباس متفاوت از نقاط قابل توجه آن بود.
این روحانی با لباس زرد و عبا و عمامه مشکی در برنامه حاضر شده بود. این روحانی ضمن هماهنگ بودن جوراب و کفشش با لباس هایش، ساعت مچی زرد هم به دست بسته بود.